Hyvät vastamelukuulokkeet ovat lentäjälle tärkeät - VALCO
Blandade Skrifter

Bra brusreducerande hörlurar är viktiga för piloter

vid Valco Laboratoriot

En pilots arbete innebär att det inte följer ett regelbundet mönster under dagen: arbetstider, städer, länder och förhållanden kan vara nästan vad som helst. Det kräver därför flexibilitet från operatören, men du måste vara oflexibel när det gäller utrustningsnivån - all utrustning du packar i din väska kan göra stor skillnad, både i det stora hela och i oväntade situationer.
 
 
Jag är kapten på ett propellerplan, en taxichaufför och jag flyger i bästa fall tio flygningar på ett par dagar. Men reglerna för viloperioder är strikta. För att säkerställa att jag får en fullständig vila när det är möjligt är en av de viktigaste utrustningarna jag har med mig ett par bra civila hörlurar, som jag behöver när jag sitter på flygplan som passagerare på transferflyg, på hotell under arbetstid och hemma när jag vilar utanför arbetstid.
 

Jag hittade VALCO-hörlurarna online och beställde dem bara för skojs skull för att testa dem. Och sedan visade de sig vara riktigt bra. Jag bör nämna att jag inte är någon hörselexpert, så jag föredrar att lämna ljudkvalitetsanalysen till experterna.

Det jag personligen har tyckt om Valcos lurar är att de är lätta, att svarsfunktionen och bluetooth fungerar bra och att de, till min förvåning, även är utmärkta att ringa med. Dessutom verkar batteriet vara tillräckligt bra även om du har många olika användningsområden under en dag! Av dessa skäl skulle jag varmt rekommendera hörlurarna till alla som behöver ett par bra hörlurar för arbete eller fritid.

- Ville V. - flygkapten

ps. för dig själv kan du enkelt köpa dessa hörlurar på www.valco.fi

Relaterade artiklar
NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO

NL25 Hörlurar: På väg mot storhet

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy förblir åtaget till investeringar i Puolanka trots strejker

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO

Markus Eronen blir en viktig katalysator för Valco med en betydande kapitalinvestering.

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Pressmeddelande:Valco har beslutat att investera i en fabrik i Puolanga