De vanligaste frågorna och svaren om hörlurar.

INNAN DU KÖPER

Hur mycket kostar Valco VMK20 och VMK25 hörlurar? Är de någonsin till salu?

Oroa dig inte, vi kommer inte att tömma ditt bankkonto! Valcos hörlurar är plånboksvänliga. Just nu kostar VMK25 199 € och VMK20 är lite billigare. Av princip sätter vi aldrig hörlurar på rea. Så du bör inte vänta på Black Friday eller någon annan allmän rea-dag. Våra hörlurar har inte så bra marginaler som andra att det är värt att sälja dem till halva priset då och då. Vi erbjuder valuta för pengarna. Ibland går vi ut och ger rabattkoder till dem som prenumererar på vårt nyhetsbrev, så det är värt att kolla upp.

Vilka är specifikationerna för Valco VMK20 och VMK25 hörlurar?

Specifikationer? De är bra! De trådlösa headset VMK20 och VMK25 har en batteritid som räcker för en resa tur och retur till Australien eller en hel arbetsvecka (om du inte är entreprenör). Båda headseten har toppmodern Bluetooth-anslutning och en ljudkvalitet som får dig att dansa. VMK25 är det något bättre av de två. Den har en robustare konstruktion, dyrare material, en ny typ av återkoppling och nya hörlurselement. Båda hörlurarna är dock helt klart värda pengarna.

Vad är back noise och hur fungerar det?

Back noise fungerar genom att små mikrofoner används för att lyssna på ljudet runt omkring dig. De skapar sedan ett "bakgrundsljud", som är som en spegelbild av bullret. När de två ljuden möts tar de i princip bort varandra, så att du hör mindre buller.

VMK25-hörlurarnas hybrida efterklang är en uppdaterad version av detta. Den använder mikrofoner både inuti och utanför hörlurarna. Det innebär att den kan lyssna på och dämpa ljud både från omgivningen och direkt från öronen - det ljud som du faktiskt hör genom hörlurarnas kuddar. Det innebär också att ljuddämpningen blir mer effektiv.

Hur skiljer sig Valcos hörlurar från konkurrenternas hörlurar?

Valcos hörlurar är som en finsk bastu - de är helt enkelt bäst och tillverkade i Finland! Våra hörlurar har utmärkt ljudkvalitet, lång batteritid och är lika sköna som en dunkudde. Och det bästa av allt är att de är designade i Finland. När du köper Valcos hörlurar kan du vara säker på att dina pengar huvudsakligen går till de finska skattemyndigheterna, K-gruppen och S-gruppen. Våra hörlurar är egentligen inte annorlunda (förutom att de är utmärkta för sitt pris), men vår kundservice är något du inte kan få någon annanstans. Eller, efter garantiperioden, kan du skicka dina hörlurar av ett annat märke på service?

Vilka färgalternativ finns tillgängliga för Valcos hörlurar?

Valcos hörlurar finns i många färger, precis som den finska naturen! VMK20-modellen finns i tre alternativ: klassisk svart, stilren vit och deprimerande grå. VMK25 finns för närvarande endast i svart, men kommer att ha avtagbara magnetiska färgskal, som kan komma att finnas tillgängliga i framtiden. Under tiden kan du ta bort skalen på dina egna hörlurar och till och med måla dem efter eget tycke och smak. Påverkar inte garantin.

Har Valco-hörlurar någon garanti?

Ja, självklart! Vi tror så mycket på våra produkter att vi erbjuder en tvåårig full garanti (som är mer omfattande än andra). Om det helt klart är vårt fel hjälper vi dig med dina hörlurar även efter garantiperioden. Och du behöver inte oroa dig för att garantin ska ta slut - till skillnad från andra hörlurstillverkare har vi vår egen serviceavdelning. Om du stöter på problem finns vi här för att hjälpa dig. Men oroa dig inte, Valcos hörlurar är lika pålitliga som finsk sisu!

Var kan jag köpa Valco-hörlurar?

Valcos hörlurar är bara ett klick bort! Du kan köpa dem direkt från vår webbplats. Och vi har snabb leverans, så du behöver inte vänta länge för att njuta av bra ljud. Du kan också köpa Valco-hörlurar från välsorterade Hifi- och musik- och elektronikbutiker. Om en butik inte har Valco, fråga försäljaren "VARFÖR HAR DU INTE NÅGRA BRA HÖRLURAR UTOM VALCO HÖRLURAR SOM ÄR BÄSTA". På vår webbplats har vi också andra saker till salu, som muggar, t-shirts och till och med lite begagnade, garantifria hörlurar.

Kan jag använda Valco-hörlurar för sport?

Ja, självklart! Valcos hörlurar är som en finsk idrottare - de tål svett och hård träning. De är dessutom bekväma och sitter på plats så att du kan koncentrera dig på din träning. Vi är visserligen feta och medelålders själva, så vår uppfattning om ett hårt träningspass är kanske inte riktigt densamma som för någon som verkligen gillar sport. Om du svettas surt har vi också nya öronkuddar till dina hörlurar.

Är Valcos hörlurar kompatibla med alla enheter?

Ja, Valco-hörlurar och olika Bluetooth-enheter är lika kompatibla som rågbröd och smör! Av allt att döma fungerar Valcos hörlurar med alla Bluetooth-kompatibla enheter. Oavsett om du har en smartphone, surfplatta eller dator är Valcos hörlurar redo att användas.

Vad ingår i paketet när jag köper Valco-hörlurar?

Valco hörlurar levereras med allt du behöver och mer därtill! Du får hörlurarna, en laddningskabel, en 3,5 mm ljudkabel (om trådlös anslutning inte är tillgänglig), en flygplansadapter och en användarguide. Hörlurarna levereras på ett miljövänligt sätt utan extra kartong i en praktisk bärväska, där du sedan kan bära och förvara hörlurarna. Även om de kan fällas ihop och transporteras i en ryggsäck eller i någon av 90-talets lårkalsonger. Som tillval kan du också få en trådbunden mikrofon, vilket gör dem perfekta för spel och mindre bakgrundsljud på ett bullrigt kontor.

EN RIKARE UPPSÄTTNING HÖRLURAR

Hur parar jag ihop Valcos hörlurar med min enhet?

Det är lika enkelt som att kasta en sten i en sjö! Håll bara ned strömbrytaren på hörlurarna tills du hör en sexig mansröst. Öppna sedan enhetens Bluetooth-inställningar och välj Valco-hörlurar (olika hörlurar har olika namn, men du fattar). Och voila, du är redo att njuta av musiken!

Vad gör jag om mina hörlurar inte fungerar med min enhet?

Ingen fara, hittills har alla fått sina hörlurar att fungera. Försök först att stänga av och slå på Bluetooth på din enhet. Om det inte hjälper kan du försöka återställa hörlurarna genom att sätta i (och ta ur) den 3,5 mm-kabel som medföljde dem. Om problemet kvarstår kan du kontakta vår kundtjänst. Det kan vara en måndagsprodukt. Det är vad garantin är till för, och vi har lågavlönade underhuggare bara för det, så du kan be dem om råd och vägledning om dina hörlurar.

Hur laddar jag mina Valco-hörlurar?

Om du kan ladda din telefon kan du ladda dina hörlurar. Anslut bara den medföljande USB-C-laddningskabeln till hörlurarna och den andra änden till ett vanligt nätaggregat. När LED-lampan lyser grönt är hörlurarna fulladdade och redo att rocka loss! Ett varningens ord: hörlurarna drar inte lika mycket ström som t.ex. en surfplatta eller bärbar dator. Vi rekommenderar att du använder en 1A-laddare för att ladda hörlurarna. Om du är osäker kan du ansluta dem till din dator.

Vad gör jag om ljudet från mina hörlurar hackar eller är otydligt?

Om ljudet hackar är något fel. Valcos hörlurar bör trots allt ha en förstklassig ljudkvalitet. Försök först att flytta enheten närmare hörlurarna. Om det inte hjälper kan du prova att stänga av och slå på Bluetooth. Om problemet kvarstår, kontakta vår kundtjänst. I sällsynta fall har vi stött på situationer där t.ex. ett starkt elektromagnetiskt fält stör Bluetooth-anslutningar. I sådana fall är felet inte headsetet utan platsen, och det finns inget du kan göra åt det förutom att byta plats. Även om det är färre av oss som har hörlurarna på någonstans inne i en mikrovågsugn.

Hur kan jag justera volymen på mina Valco-hörlurar?

Du kan justera volymen direkt från hörlurarna eller från din enhet. Det finns totalt fyra knappar på hörlurarna. Tre av dem är i en rad. Den mittersta är strömknappen och de andra två justerar volymen. Du trycker bara på dessa knappar med hörlurarna. Ett annat alternativ är att justera volymen på hörlurarna från din telefon.

Hur rengör jag mina Valco-hörlurar?

Rengöring är lika enkelt som att torka bort mjöl från en spegel! Du kan enkelt vrida av hörlurarnas kuddar med en lätt handledsrörelse och torka av dem med en fuktig trasa eller till och med ett milt rengöringsmedel. De dekorativa tygöverdragen på hörlurarna VMK20 och VMK25 kan behandlas med ett fläckborttagningsmedel om de är smutsiga. Det finns bevis för att klädseln och tygöverdragen har tagits bort och tvättats i tvättmaskin, t.ex. i en tvättpåse, men vi rekommenderar inte detta. Hörlurarna själva gillar inte att simma, så stänk inte vatten på hörlurarna själva.

Vad gör jag om hörlurarna inte laddar eller på annat sätt krånglar?

Om dina hörlurar inte laddas eller fastnar på annat sätt är det förmodligen något riktigt fel. Vid laddningsproblem, prova först en annan laddningskabel och strömförsörjning. Om du har några problem kan du försöka återställa hörlurarna genom att sätta i 3,5 mm-kabeln (och ta bort den). Om dessa huskurer inte hjälper, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna!

Hur använder jag den inbyggda mikrofonen i mina Valco-hörlurar?

När du har parat ihop headsetet med din enhet aktiveras mikrofonen automatiskt under samtal och röstkommandon. Nu kan du prata fritt! Batteriet på din telefon tar slut och du har gott om nummer att ringa innan Valco-headsetet tröttnar på att lyssna på ditt prat.

Vad gör jag om hörlurarna inte passar?

En bra passform är nyckeln till komfort och bästa ljudkvalitet. Vi har gjort vårt bästa för att skapa en design som passar alla huvuden. Om du har ett ovanligt tjockt huvud har hörlurarna VMK20 mer utrymme i sidled. Om du har ett litet huvud är VMK25 lättare att få plats med. För de flesta huvuden passar endera headsetet ganska bra. Öronsnäckans metallkärna kan försiktigt böjas in eller ut genom att du tar tag ungefär där öronsnäckans justeringsutrymme finns. Var försiktig, plast kan inte ta allt.

Hur kontaktar jag kundtjänst om jag har problem med mina hörlurar?

Det enklaste sättet att kontakta vår kundtjänst är direkt från den här webbplatsen. För alla problem med hörlurar kan du också mejla oss direkt på info@valco.fi eller söka på vår Facebook-sida och kontakta oss via chatten. Som tidigare nämnts har vi lågavlönade underhuggare på vår lönelista vars enda uppgift i livet är att se till att du får den perfekta hörapparatupplevelsen efter att du först har bett oss om pengar (någon måste betala den lilla lönen).