Innan du köper hörlurar

Innan du köper hörlurar kan många hörlursrelaterade frågor snurra i ditt huvud. Naturligtvis försöker vi besvara dem så att du efter att ha läst detta slutar med att köpa brusreducerande hörlurar från oss.

Hur mycket kostar Valco VMK20 och VMK25 hörlurar? Är de någonsin på rea?

Oroa dig inte, vi kommer inte att tömma ditt bankkonto! Valcos hörlurar är plånboksvänliga. För närvarande kostar VMK25 199€ och VMK20 är lite billigare. I princip sätter vi aldrig våra hörlurar på rea. Så det är inte värt att vänta på Black Friday eller någon annan allmän readag. Våra hörlurar har inte de höga marginalerna som andra, så det är inte värt att sälja dem till halva priset då och då. Vi erbjuder bra valuta för pengarna. Ibland får vi lust att ge ut rabattkoder till våra nyhetsbrevsprenumeranter, så håll utkik efter det.

Vilka är de tekniska specifikationerna för Valco VMK20 och VMK25 hörlurar?

Tekniska specifikationer? De är fantastiska! De trådlösa VMK20 och VMK25 hörlurarna erbjuder tillräckligt med batteritid för tur- och returresor till Australien eller en hel arbetsvecka (om du inte är företagare). Båda hörlurarna har toppmoderna Bluetooth-anslutningar och en ljudkvalitet som får dig att dansa. VMK25 är lite bättre. Dess konstruktion är robustare, materialen är dyrare och den har en ny brusreducering och nya hörlurselement. Båda hörlurarna är dock helt klart värda pengarna.

Vad är brusreducering och hur fungerar det?

Brusreducering fungerar genom att använda små mikrofoner i hörlurarna för att lyssna på omgivande ljud. Sedan skapar de "antibrus", vilket är som en spegelbild av bruset. När dessa två ljud möts, avbryter de i princip varandra, så du hör mindre brus.

Den hybrida brusreduceringen hos VMK25 hörlurarna är en förbättrad version av detta. Den använder mikrofoner både inuti och utanför hörlurarna. Detta innebär att den kan lyssna på och avbryta bruset både från din omgivning och direkt från dina öron – det vill säga det brus du faktiskt hör genom hörlurarnas kuddar. Detta gör brusreduceringen effektivare.

Hur skiljer sig Valco hörlurar från konkurrenternas hörlurar?

Våra hörlurar erbjuder utmärkt ljudkvalitet, lång batteritid och är lika bekväma som en dunkudde. Och bäst av allt, de är designade i Finland. Genom att köpa Valco hörlurar kan du vara säker på att dina pengar främst går till Finlands höga skatter.

Även om hörlurarna inte skiljer sig väsentligt från andra (förutom att de är exceptionellt bra för sitt pris), är vår kundservice något du inte får någon annanstans. Eller kan du skicka hörlurar av ett annat märke för reparation efter garantiperioden?

Den största skillnaden mellan oss och andra är naturligtvis att vi är riktiga människor. Pengarna du ger oss går ärligt talat till öl, underhållsbidrag, stora guldklockor och sportbilar. Eller ja, det lilla som finns kvar efter att den finska skattebetalaren har satt klorna i det.

Till skillnad från våra konkurrenter, som [Stort japanskt eller koreanskt konglomerat], [Världens största amerikanska företag] och [Stor tysk mikrofonfabrik], kan du alltid nå Valcos entreprenörer och till och med gå och ta en öl.

Försök göra det med [Megakorporation].

Vilka färgalternativ finns för hörlurarna?

Valco hörlurar kommer i många färger, precis som den finska naturen! VMK20-modellen finns i tre alternativ: klassiskt svart, stilrent vitt och deprimerande grått. VMK25-modellen är för närvarande endast tillgänglig i svart, men har avtagbara magnetiska färgskal, som kan bli tillgängliga i framtiden. Under tiden kan du ta bort dina egna hörlursskal och måla dem efter eget tycke. Det påverkar inte garantin.

Har Valco hörlurar en garanti?

Självklart! Vi tror så mycket på våra produkter att vi ger dem två års så kallad fullständig garanti (som är mer omfattande än andras). Om felet är uppenbart vårt, hjälper vi till med hörlursproblem även efter garantiperioden. Och oroa dig inte för garantins slut; till skillnad från andra hörlurstillverkare har vi vår egen service. Om du stöter på problem är vi här för att hjälpa. Men oroa dig inte, Valco hörlurar är lika pålitliga som finsk sisu!

Var kan jag köpa Valco hörlurar?

Utmärkta brusreducerande hörlurar är bara ett klick bort! Du kan köpa dem direkt på vår webbplats. Och hej, vi har snabb leverans, så du behöver inte vänta länge för att njuta av det fantastiska ljudet.

Du kan också köpa Valco hörlurar i välsorterade HiFi- och musiktillbehörs- och elektronikbutiker. Om Valco inte finns på hyllan, fråga säljaren: "VARFÖR HAR NI INGA BRA HÖRLURAR SOM VALCO HÖRLURAR, SOM ÄR DE BÄSTA"

Kan jag använda Valco hörlurar när jag tränar?

Självklart! Valco hörlurar är som finska idrottare – de tål svett och hård träning. De är också bekväma och sitter på plats, så du kan fokusera helt på din träning.

Vi själva är dock tjocka och medelålders, så kanske vår syn på hård träning inte riktigt är densamma som någon som verkligen är atletisk.

Om du svettas syra, erbjuder vi också nya öronkuddar för hörlurarna.

Är Valco-hörlurarna kompatibla med alla enheter?

Ja, Valco-hörlurarna och olika Bluetooth-enheter passar ihop som bröd och smör! I princip fungerar Valco Bluetooth-hörlurarna med alla Bluetooth-kompatibla enheter. Oavsett om du har en smartphone, surfplatta eller dator är Valco-hörlurarna redo att användas.

Vad ingår i paketet när jag köper Valco-hörlurar?

Med Valco-hörlurarna får du allt du behöver och lite till! Du får hörlurarna, en laddningskabel, en 3,5 mm ljudkabel (för det fall en trådlös anslutning inte är möjlig), en flygplansadapter och en användarmanual.

Hörlurarna levereras miljövänligt utan onödiga förpackningar i ett snyggt resefodral, där du kan förvara och bära dem. De får också lätt plats hopfällda i en ryggsäck eller de där 90-tals cargobyxorna.

Som tillbehör kan du också köpa en trådbunden mikrofon, vilket gör dem perfekta för spel och minskar bakgrundsbrus i ett bullrigt kontor.

Rikare med hörlurar

Köpte du hörlurar och fattar ingenting? Oroa dig inte, vi har svaren för dig.

Hur parar man hörlurarna med en Bluetooth-enhet?

Parkoppling är lika enkelt som att kasta en sten i sjön! Håll bara ned hörlurarnas strömbrytare tills du hör en sexig mansröst. Öppna sedan Bluetooth-inställningarna på din enhet och välj Valco-hörlurarna (olika hörlurar har olika namn, men du fattar grejen). Och voilà, du är redo att njuta av musik!

Vad gör jag om hörlurarna inte parar sig med min Bluetooth-enhet?

Ingen panik, hittills har alla fått sina hörlurar att fungera. Försök först att stänga av och slå på Bluetooth på din enhet. Om det inte hjälper, försök att återställa hörlurarna genom att sätta in den medföljande 3,5 mm-kabeln (och ta ut den igen).

Om problemet kvarstår, kontakta vår kundtjänst. Det kan vara ett måndags exemplar. Det är därför det finns garanti, och vi har lågavlönade assistenter just för detta, så att du kan fråga dem om råd och instruktioner om hörlurarna.

Hur laddar jag Valco-hörlurarna?

Om du vet hur man laddar en telefon, vet du hur man laddar hörlurarna. Anslut bara den medföljande USB-C-laddningskabeln till hörlurarna och den andra änden till en vanlig strömkälla. När LED-lampan blir grön är hörlurarna fulladdade och redo att rocka! En liten varning: hörlurarna tar inte emot lika mycket ström som exempelvis en surfplatta eller laptop. Vi rekommenderar att använda en 1A-laddare för hörlurarna. Om du är osäker, anslut dem till din dator.

Vad gör jag om ljudet från hörlurarna hackar eller är oklart?

Om ljudet hackar är det något fel. Valco-hörlurarna ska nämligen ha utmärkt ljudkvalitet. Försök först att flytta din enhet närmare hörlurarna. Om det inte hjälper, försök att stänga av och slå på Bluetooth. Om problemet kvarstår, kontakta vår kundtjänst. I sällsynta fall kan starka elektromagnetiska fält störa Bluetooth-anslutningar. I så fall ligger problemet inte i hörlurarna utan i platsen, och den enda lösningen är att byta plats. Men få av oss sitter med hörlurar inne i en mikrovågsugn.

Hur kan jag justera volymen på Valco-hörlurarna?

Du kan justera volymen direkt från hörlurarna eller din enhet. Hörlurarna har totalt fyra knappar. Tre av dem är i rad. Den mellersta av de tre är strömbrytaren, och de andra två justerar volymen. Tryck bara på knapparna och lyssna. Ett annat alternativ är att justera volymen från din telefon.

Kan hörlurarna rengöras?

Att rengöra hörlurarna är lika enkelt som att torka mjöl från en spegel! Du kan enkelt ta bort öronkuddarna med en lätt vridning och torka av dem med en fuktig trasa eller till och med ett milt rengöringsmedel. De dekorativa tygöverdragen på VMK20 och VMK25 kan behandlas med fläckborttagningsmedel om de är riktigt smutsiga. Det har visat sig att öronkuddarna och tygöverdragen kan tas bort och tvättas i en tvättpåse i tvättmaskinen, men vi rekommenderar det inte officiellt. Hörlurarna själva gillar inte att bada, så häll inte vatten på dem.

Vad gör jag om hörlurarna inte laddas eller på annat sätt låser sig?

Om hörlurarna inte laddas eller på annat sätt låser sig är det förmodligen ett riktigt problem någonstans. För laddningsproblem, prova först en annan laddningskabel och strömkälla. För alla problem är det värt att försöka återställa hörlurarna genom att sätta i 3,5 mm-kabeln (och ta ut den igen).

Du kan också prova den traditionella metoden för att lösa tekniska problem: rita en pentagram på marken med jungfrublod, placera stearinljus gjorda av valfett i spetsarna, placera hörlurarna i mitten och ropa mystiskt: "Iä! Iä! Valco fhtagn! Ph'nglui mglw'nfah Valco R'lyeh wgah'nagl fhtagn!".

Om dessa huskurer inte hjälper, kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!

Hur kan jag använda hörlurarnas inbyggda mikrofon?

När du har parat ihop hörlurarna med din enhet aktiveras mikrofonen automatiskt för samtal och röstkommandon. Nu kan du prata fritt! Din telefon kommer att få slut på batteri och du kommer att få slut på nummer att ringa långt innan Valcos hörlurar tröttnar på att lyssna på ditt pladder.

Vad ska jag göra om hörlurarna inte passar på mitt huvud?

En bra passform är nyckeln till komfort och bästa ljudkvalitet. Vi har gjort vårt bästa för att skapa modeller som passar alla huvuden. Om du har ett exceptionellt stort huvud erbjuder VMK20-hörlurarna mer sidoutrymme. För små huvuden är VMK25 lättare att anpassa. De flesta huvuden passar dock bra i båda modellerna. Du kan försiktigt böja metallkärnan i huvudbandet inåt eller utåt genom att greppa ungefär där justeringsområdet för hörlurarna är. Var dock försiktig, plast tål inte allt.

Hur kontaktar jag kundtjänst om jag har problem med hörlurarna (eller med livet i allmänhet)?

Det enklaste sättet att kontakta vår kundtjänst är direkt från denna sida. För alla frågor om hörlurar kan du också skicka ett e-postmeddelande direkt till info@valco.fi eller hitta oss på Facebook och kontakta oss via chatten.

Du kan också försöka ringa oss, men vi svarar inte alltid. Vårt telefonnummer är +358 8 666 0 333.

Som tidigare nämnts har vi lågavlönade hantlangare vars enda syfte i livet är att se till att du får den perfekta hörlursupplevelsen efter att du har gett oss dina pengar (den låga lönen måste komma någonstans ifrån).

Hittade du inget svar?

Tveka inte att kontakta oss. Våra lågavlönade hantlangare finns här bara för att svara på dumma frågor.