Valco tar den cirkulära ekonomin till hörlurarna

VMK20-modeller nu utbytbara mot helt nya VMK25-hörlurar

raimo_720x_5f6d588c-5ceb-4bc2-80fb-a18f337e9753 - VALCO

Valco, ett finskt företag specialiserat på ljudkvalitet och dödsstjärnor, har återigen visat sitt engagemang för cirkulär ekonomi och hållbarhet genom att lansera ett unikt utbytesprogram.

Detta program, möjligen det första i sitt slag i världen, gör det möjligt för kunder att byta sina gamla VMK20-hörlurar mot nya, tekniskt avancerade VMK25-modeller (eller andra produkter). Inbytesvärdet för de gamla hörlurarna är 50 euro (eller motsvarande belopp i chips från ett utvecklingsland).

Valco har - kanske som enda företag i världen - sålt begagnade hörlurar i över ett år och har nu utökat sitt erbjudande till att omfatta detta nya utbytesprogram. Detta program är inte bara konsumentvänligt, utan främjar också aktivt den cirkulära ekonomin genom att minska mängden elektroniskt avfall.

Dessutom stödjer det Valcos verksamhet genom att möjliggöra återförsäljning av renoverade, garanterade hörlurar.

Valco har också en egen hörlursservice där hörlurar kan repareras även efter att garantitiden gått ut - återigen, kanske som enda företag i världen.

Detta garanterar hörlurarnas livslängd och ökar deras potential i den cirkulära ekonomin.

Hur fungerar det?

Utbytesprocessen har gjorts enkel och bekymmersfri.

1. Kontakta kundservice

Kontakta vår kundservice och meddela att du vill byta dina gamla VMK20-hörlurar.

2. Ta emot instruktioner

Du får instruktioner från oss om hur du packar och skickar hörlurarna till oss.

3. Ta emot ett presentkort

När vi har mottagit dina hörlurar skickar vi ett presentkort på 50 € till dig via e-post, som du kan använda för nya hörlurar.

Detta är inte bara ett bra alternativ för konsumenter, utan främjar också aktivt den cirkulära ekonomin och hållbarhet. Dessutom stödjer det Valcos verksamhet. Återlämning av begagnade hörlurar möjliggör återförsäljning och minskar därmed mängden elektroniskt avfall.

Missa inte denna fantastiska möjlighet. Byt dina gamla hörlurar nu och njut av ljudkvaliteten från den senaste tekniken samtidigt som du aktivt bidrar till miljöskyddet.

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.