Du kan kontakta oss via detta formulär. Vi är intresserade av feedback och tar gärna emot förslag på nya produkter.

Instruktioner för garantiservice och returer finns här: Leverans- och betalningsvillkor (valco.fi)

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Företagsförsäljning

Vill du köpa en speciell företagsgåva eller hörlurar till hela personalen? Visste du att brusreducerande hörlurar ökar arbetseffektiviteten med 12 % och minskar rebellisk attityd med upp till 64 %*? Nu även leasingalternativ! (beroende på land)

*(Källa: Studie av Stetson & Harrison-institutet, som vi själva hittade på)

Har du några roliga eller lönsamma idéer? Vi är entusiastiska entreprenörer och intresserade av även lite galna möjligheter!

Bli återförsäljare

Har du en mystisk gitarrsträngsbutik mitt i de norrländska skogarna eller råkar du vara Ingvar Kamprads spöke? Vi letar efter entusiastiska återförsäljare och partners för Valcos produkter!

Vill du vara en del av Valcos legendariska Dödsstjärneprojekt? Föreställ dig hur fantastiskt det skulle vara att vara med när vi dominerar universum – eller åtminstone erbjuder världens bästa ljudkvalitet.

Gå med oss och tillsammans kan vi erövra marknaden (och kanske också galaxen)! Var modig, kontakta oss och gå in i Valcos universum!

Vill du tjäna pengar?

Är du en internet-meme, en blivande OnlyFans-skapare eller en erfaren online-bedragare? Nu är din chans att bli rik genom att marknadsföra Valco. Vi har studerat affiliate-marknadsföring och logiken bakom pyramidspel, från det finska pensionssystemet till traditionella Ponzi-bedrägerier, och bestämt oss för att prova nätverksmarknadsföring (utan pyramider).

Idén är väldigt enkel. Du marknadsför oss på sociala medier eller din webbplats och tjänar pengar. Till exempel, om du säljer en miljon hörlurar, får du många miljoner euro.

Kontakta oss och fråga efter mer information, den här möjligheten är inte öppen för alla.