Leverans- och betalningsvillkor - Gäller från 15.11.2022.


Allmän information om onlinebutiken

VALCO-produkter säljs av Valco Oy, Finland (FO-nummer 2919697-5, momsregistreringsnummer FI29196975). Vi säljer och skickar produkter (nästan) överallt i världen. Priserna på Valcos egna produkter inkluderar skatter och leveranskostnader. Produkter som levereras av tredje part kan vara föremål för en separat leveransavgift, som kommer att läggas till i kassan.

Priserna inkluderar inte eventuella tullavgifter, importavgifter eller andra oförutsedda extrakostnader som är okända för oss och som finns i länder i tredje världen, t.ex. Schweiz och Norge.

För att beställa

Produkter beställs via vår webbplats www.valco.fi eller via andra företagskanaler. Den tekniska implementeringen av tjänsten tillhandahålls av det kanadensiska företaget Shopify. Valco Ltd ansvarar inte för fel som orsakas av Shopify-plattformen.

Beställningar bekräftas via e-post med uppgifter om beställningen, inklusive pris, produkter och leveranskostnader. För att få en orderbekräftelse måste en giltig e-postadress anges vid beställningen.

Betalningssätt

Betalningsmetoderna omfattar åtminstone de vanligaste kreditkorten, Paypal, finska nätbanker, faktura, delbetalning och förmodligen något annat som vi har glömt.

I princip försöker vi acceptera alla lagliga betalningsmedel utom venezuelanska bolivarer. Vi litar inte på deras pengar. Om du bor någon annanstans än i Finland och en av dina favoritbetalningsmetoder inte är tillgänglig, vänligen kontakta vår kundtjänst så ska vi se om vi kan lägga till en betalningsmetod som ekorrskinn, betalning in natura eller någon annan betalningsmetod som används runt om i världen.

Leveransmetod och fraktkostnader

Leveranskostnaderna inkluderar porto och förpackning till ditt hemland. Leveransavgifterna visas vid beställningstillfället. Det finns inga separata leveranskostnader för alla produkter. Beroende på beställningens storlek och produkten levererar vi med postpaket eller brev. Observera att du inte kan spåra ett brev med ett spårningsnummer.

Vi brydde oss inte om att beräkna fraktkostnader till varje jävla land, så priserna är fasta och gratis inom Europa. Försändelserna skickas med UPS, DHL eller bästa möjliga alternativ, t.ex. tränade duvor. Utom i Bolivia, där vi har ett avtal med Pablo, som levererar våra paket med sin trogna åsna Mañana.

Vi strävar efter att leverera varje beställning inom två dagar efter köpet. Vi vet inte exakt hur lång tid det tar att leverera paketet till din stuga i Moruroa-atollen. Om leveransen har tagit längre tid än tre veckor, vänligen kontakta oss.

Utbytes- och returpolicy

Du har en lagstadgad 14-dagars rätt att returnera din produkt. Returperioden löper ut inom 14 dagar från den dag då försändelsen mottogs. Eftersom brevförsändelser inte kan spåras, anses de ha mottagits inom 3 dagar från avsändandet. Om försändelsen av någon anledning inte har kommit fram skall abonnenten kontakta kundtjänst. Vid fel på varan under transport skall reklamation omgående göras till Postverket. Postens kundtjänst hittar du här.

Observera! Returrätten gäller endast rena, oanvända och återförsäljningsbara produkter i originalförpackning.

För returer ska du alltid kontakta vår kundservice på info@valco.fi eller via detta formulär så tar vi hand om ditt problem. Observera! Vi har inget callcenter.

Hjälp med garanti

I Finland

Du kan endast skicka ditt headset för garantiservice via postkontoret (även om du beställt via Matkahuolto). Packa försändelsen omsorgsfullt och bifoga en lapp med information om problemet och VEM som returnerar den.

Alla returer i Finland via Postens serviceställe. Skriv returkoden 652876 / Valco Oy högst upp på paketet och ta det till närmaste postkontor.

Inget annat, postkontoret kommer att veta vart det går.

DETTA ÄR DET RÄTTA SÄTTET FÖR GARANTISERVICE ELLER GARANTIBYTEN. REPARATIONSPAKET ANVÄND INTE RETURKODEN!

På annat håll

Kontakta vår kundtjänst på info@valco.fi för landspecifika instruktioner om hur du returnerar ditt kort.

Postadress för service (inga besök!)

Valco Oy
365 Kirkkoahontie
87910, Linnantaus

Kontaktuppgifter till kundtjänst:

e-post: info@valco.fi

Övriga

Valco Oy förbehåller sig rätten att göra ändringar. Valco Ltd förbehåller sig rätten att göra ändringar utan föregående meddelande.