Tietosuoja

1. Tietojen kerääminen

Keräämme anonyymiä tilastodataa kun käyt sivuillamme. Kun ostat jotain tai rekisteröidyt asiakkaaksi saamme oletettavasti lisää tietoja. Tilaustapahtuman yhteydessä kerättäviin tietoihin sisältyy nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi. Ne ovat meille aika oleellisia tietoja tilauksen toimittamisen suhteen. 

Emme vastaanota maksutietojasi, vaan ne menevät maksunvälittäjän kautta. 

2. Tietojen käyttäminen

Sinulta keräämäämme tietoa käytetään tilausten toimittamiseen ja mahdollisiin yhteydenottoihin puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteydenotot voivat liittyä asiakkuuteen kanssamme tai ne voivat olla muuta Valcon kiusantekoa.

3. Tietojen poistaminen
Voit milloin vain pyytää meitä poistamaan kaiken sinua koskevan tiedon kaupasta. Laita sähköpostia osoitteeseen info@valco.fi ja häviät olemasta.

4. Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille. Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä sivustomme ylläpidossa tai liiketoimintamme suorittamisessa, mutta myös näiden osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Suomennettuna se tarkoittaa sitä, että tietojasi ei vuodeta mainostajille tai muille epämääräisille tahoille ja niitä käytetään ainoastaan Valcon tarpeisiin. 

5. Tietojen suojaaminen

Lähettämäsi tiedot säilytetään asianmukaisesti salattuna.

6. Evästeiden käyttö

Sivustolla on jotain evästeitä, joiden avulla saadaan talteen mm. ostoskori ja muuta vastaavaa tarpeellista. Kävijätietoja seurataan Google Analytics -palvelulla. Myös Facebook kirjaa käyntisi.

7. Suostumus

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön.