Valco tuo kiertotalouden kuulokkeisiin

VMK20 -mallit nyt vaihdettavissa upouusiin VMK25 -kuulokkeisiin

raimo_720x_5f6d588c-5ceb-4bc2-80fb-a18f337e9753 - VALCO

Valco, suomalainen äänenlaadun ja kuolemantähtiin erikoistunut yritys, on osoittanut jälleen sitoutumisensa kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen lanseeraamalla ainutlaatuisen vaihto-ohjelman.

Tämä ohjelma, joka on mahdollisesti ensimmäinen laatuaan maailmassa, antaa asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa vanhat VMK20 -kuulokkeensa uusiin, tekniikaltaan edistyneisiin VMK25-malleihin (tai muihin tuotteisiin). Vaihtohyvitys vanhoista kuulokkeista on 50 euroa (tai vastaava rahamäärä kehitysmaan rähmylöinä).

Valco on - ehkä ainoana maailmassa - myynyt käytettyjä kuulokkeita jo yli vuoden ajan ja on nyt laajentanut tarjontaansa sisältämään myös tämän uuden vaihto-ohjelman.

Tämä ohjelma ei ole vain kuluttajaystävällinen, vaan se myös edistää aktiivisesti kiertotaloutta vähentämällä elektroniikkajätteen määrää.

Lisäksi se tukee Valcon liiketoimintaa mahdollistamalla huollettujen, takuulla varustettujen kuulokkeiden edelleenmyynnin.

Valcolla on myös oma kuulokehuolto, jossa kuulokkeet voidaan korjata myös takuuajan päätyttyä - jälleen, ehkä ainoana maailmassa.

Tämä takaa kuulokkeiden pitkäikäisyyden ja lisää niiden kiertotalouspotentiaalia.

Kuinka se toimii?

Vaihtoprosessi on tehty helpoksi ja vaivattomaksi.

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro haluavasi lähettää vanhat VMK20 -kuulokkeesi vaihtoon.

2. Vastaanota ohjeet

Saat meiltä ohjeet siitä, kuinka pakkaat ja lähetät kuulokkeet meille.

3. Vastaanota lahjakortti

Kun olemme vastaanottaneet kuulokkeesi, lähetämme sinulle sähköpostitse 50€ lahjakortin, jonka voit käyttää vaikka uusiin kuulokkeisiin

Tämä ei ole vain hyvä vaihtoehto kuluttajille, vaan se myös edistää aktiivisesti kiertotaloutta ja kestävää kehitystä. Lisäksi se edistää Valcon bisneksiä. Käytettyjen kuulokkeiden palauttaminen mahdollistaa niiden edelleenmyynnin ja vähentää näin elektroniikkajätteen määrää.

Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta. Vaihda vanhat kuulokkeesi nyt ja nauti uusimman teknologian tuomasta äänenlaadusta, samalla kun osallistut aktiivisesti ympäristön suojeluun.

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.