Valco tuo kiertotalouden kuulokkeisiisi – VMK20 ja VMK19 -mallit nyt vaihdettavissa upouusiin VMK25 -kuulokkeisiin.


Valco, suomalainen äänenlaadun ja kuolemantähtiin erikoistunut yritys, on osoittanut jälleen sitoutumisensa kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen lanseeraamalla ainutlaatuisen vaihto-ohjelman. Tämä ohjelma, joka on mahdollisesti ensimmäinen laatuaan maailmassa, antaa asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa vanhat VMK20 ja VMK19 -kuulokkeensa uusiin, tekniikaltaan edistyneisiin VMK25-malleihin (tai muihin tuotteisiin). Vaihtohyvitys vanhoista kuulokkeista on 50 euroa.

"Kuluttajat hakevat yhä enemmän kestäviä vaihtoehtoja, ja haluamme tarjota heille ratkaisuja, jotka vastaavat tähän tarpeeseen", sanoo Henri Heikkinen, Valcon yrittäjä. "Uusi ohjelma antaa asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia viimeisimmästä tekniikasta samalla, kun he osallistuvat aktiivisesti kiertotalouden tukemiseen ja edistävät meidän bisneksiämme."

Valco on - ehkä ainoana maailmassa - myynyt käytettyjä kuulokkeita jo yli vuoden ajan ja on nyt laajentanut tarjontaansa sisältämään myös tämän uuden vaihto-ohjelman. Tämä ohjelma ei ole vain kuluttajaystävällinen, vaan se myös edistää aktiivisesti kiertotaloutta vähentämällä elektroniikkajätteen määrää. Lisäksi se tukee Valcon liiketoimintaa mahdollistamalla huollettujen, takuulla varustettujen kuulokkeiden edelleenmyynnin.

Valcolla on myös oma kuulokehuolto, jossa kuulokkeet voidaan korjata myös takuuajan päätyttyä - jälleen, ehkä ainoana maailmassa. Tämä takaa kuulokkeiden pitkäikäisyyden ja lisää niiden kiertotalouspotentiaalia.

"Valcossa pidämme luonnollisesti itseämme muita parempina ihmisinä ja olemme ylpeitä pystyessämme olemaan esikuvana muille", Heikkinen jatkaa. "Uusi vaihto-ohjelma on osoitus tästä sitoutumisesta ja ylivertaisesta bisnesälystä. Meidän tiedossamme ei ole, että kuulokkeilla olisi virallisia jälkimarkkinoita missään muualla".

Kuinka se toimii?

Vaihtoprosessi on tehty helpoksi ja vaivattomaksi.

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro haluavasi lähettää vanhat VMK20 tai VMK19 -kuulokkeesi vaihtoon.

2. Saat meiltä ohjeet siitä, kuinka pakkaat ja lähetät kuulokkeet meille.

3. Kun olemme vastaanottaneet kuulokkeesi, lähetämme sinulle sähköpostitse 50€ lahjakortin, jolla saat alennusta uusista VMK25 -kuulokkeista verkkokaupastamme.

Tämä ei ole vain hyvä vaihtoehto kuluttajille, vaan se myös edistää aktiivisesti kiertotaloutta ja kestävää kehitystä. Lisäksi se edistää Valcon bisneksiä. Käytettyjen kuulokkeiden palauttaminen mahdollistaa niiden edelleenmyynnin ja vähentää näin elektroniikkajätteen määrää.

Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta. Vaihda vanhat kuulokkeesi nyt ja nauti uusimman teknologian tuomasta äänenlaadusta, samalla kun osallistut aktiivisesti ympäristön suojeluun.