Olisi mukava kuulla sinusta!

Tämän lomakkeen kautta voit ottaa meihin yhteyttä. Olemme kiinnostuneita palautteesta ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia uusiksi tuotteiksi.

 

Takuuhuoltoon ja palautuksiin liittyvät ohjeet löytyvät täältä: Toimitus- ja maksuehdot (valco.fi)

Yritysmyynti

Haluatko hankkia yrityksellesi erikoisen liikelahjan tai kuulokkeet koko henkilökunnalle? Tiesithän, että työntekijöiden vastamelukuulokkeet lisäävät työtehoa 12% ja vähentävät kapinamielialaa jopa 64%*. Nyt myös leasing -mahdollisuus!


(Lähde: Stetson & Harrison instituutin tutkimus, jonka keksimme itse)


Tarvitseeko harrasteporukkasi jotain tiettyä tuotetta suuret määrät? Onko sinulla ihan mitä tahansa hauskaa tai tuottoisaa mielessä?


Alä huoli, oheisella lomakkeella yhteyttä VALCOON, niin järjestämme asian - reilusti, rehellisesti ja ennen kaikkea kohtalaisen edullisesti. Olemme innokkaita yrittäjiä ja meitä kiinnostavat vähän pöljemmätkin mahdollisuudet!

Ala jälleenmyyjäksi

Onko sinulla mystinen kitarankielikauppa Lapin jänkhällä? Ota meihin yhteyttä ja alka myymään tai markkinoimaan Valcon tuotteita.


Haluaisimme saada jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita tuotteillemme. Ole osana Valcon kuolemantähtiprojektia tai kärsi kun lopulta alistamme koko universumin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti: info@valco.fi

Puhelin: +358 8 666 0 333
Puhelimeen vastaamme satunnaisesti.

Löydät meidät myös täältä