PALAUTE JA

 YHTEYDENOTTO

Olisi mukava kuulla sinusta!


Tämän lomakkeen kautta voit ottaa meihin yhteyttä. Olemme kiinnostuneita palautteesta ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia uusiksi tuotteiksi.


Huom! Jos sinulla on tuotteen kanssa ongelmia ja haluat vaihtaa, korjauttaa tai palauttaa sen, niin voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta (vaikka olisit tilannut matkahuollon kautta). 


Pakkaa lähetys huolellisesti ja laita mukaan vaikka lappu, missä kerrot palautuksen syyn ja tiedon, KUKA palauttaa. Emme osaa lukea ajatuksia, joten lappu on tärkeä osa palautusta. 


Kaikki kotimaan palautukset Postin palvelupisteen kautta. 


Kirjoita lähetyksen päälle VALCO OY,palautustunnuksemme 652876, ja vie lähetys lähimpään postiin. Ei muuta.

Ota yhteyttä yritysmyyntiin


Haluatko hankkia yrityksellesi erikoisen liikelahjan tai kuulokkeet koko henkilökunnalle? Tiesithän, että työntekijöiden vastamelukuulokkeet lisäävät työtehoa 12% ja vähentävät kapinamielialaa jopa 64%*.


(Lähde: Stetson & Harrison instituutin tutkimus, jonka keksimme itse)


Tarvitseeko harrasteporukkasi jotain tiettyä tuotetta suuret määrät? Onko sinulla ihan mitä tahansa hauskaa tai tuottoisaa mielessä?


Alä huoli, oheisella lomakkeella yhteyttä VALCOON, niin järjestämme asian - reilusti, rehellisesti ja ennen kaikkea kohtalaisen edullisesti. Olemme innokkaita yrittäjiä ja meitä kiinnostavat vähän pöljemmätkin mahdollisuudet!


Ala jälleenmyyjäksi


Onko sinulla mystinen kitarankielikauppa Lapin jänkhällä? Ota meihin yhteyttä ja alka myymään tai markkinoimaan Valcon tuotteita.


Haluaisimme saada jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita tuotteillemme. Ole osana Valcon kuolemantähtiprojektia tai kärsi kun lopulta alistamme koko universumin.