Olisi mukava kuulla sinusta!

Tämän lomakkeen kautta voit ottaa meihin yhteyttä. Olemme kiinnostuneita palautteesta ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia uusiksi tuotteiksi.


Huom! Jos sinulla on tuotteen kanssa ongelmia ja haluat vaihtaa, korjauttaa tai palauttaa sen, niin voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta (vaikka olisit tilannut matkahuollon kautta). 


Pakkaa lähetys huolellisesti ja laita mukaan vaikka lappu, missä kerrot palautuksen syyn ja tiedon, KUKA palauttaa. Emme osaa lukea ajatuksia, joten lappu on tärkeä osa palautusta. 


Kaikki kotimaan palautukset Postin palvelupisteen kautta. 


Kirjoita lähetyksen päälle VALCO OY, palautustunnuksemme 652876, ja vie lähetys lähimpään postiin. Ei muuta.

Yritysmyynti

Haluatko hankkia yrityksellesi erikoisen liikelahjan tai kuulokkeet koko henkilökunnalle? Tiesithän, että työntekijöiden vastamelukuulokkeet lisäävät työtehoa 12% ja vähentävät kapinamielialaa jopa 64%*.


(Lähde: Stetson & Harrison instituutin tutkimus, jonka keksimme itse)


Tarvitseeko harrasteporukkasi jotain tiettyä tuotetta suuret määrät? Onko sinulla ihan mitä tahansa hauskaa tai tuottoisaa mielessä?


Alä huoli, oheisella lomakkeella yhteyttä VALCOON, niin järjestämme asian - reilusti, rehellisesti ja ennen kaikkea kohtalaisen edullisesti. Olemme innokkaita yrittäjiä ja meitä kiinnostavat vähän pöljemmätkin mahdollisuudet!

Ala jälleenmyyjäksi

Onko sinulla mystinen kitarankielikauppa Lapin jänkhällä? Ota meihin yhteyttä ja alka myymään tai markkinoimaan Valcon tuotteita.


Haluaisimme saada jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita tuotteillemme. Ole osana Valcon kuolemantähtiprojektia tai kärsi kun lopulta alistamme koko universumin.

Asiakaspalvelun sähköposti

info@valco.fi

Löydät meidät myös täältä

Tilaa Valcon uutiskirje

Meillä on vaatimattomasti maailman parhaat sähköpostimainokset kun yhtään automaattiviestiä ei lähetetä vaan jokainen on kirje kauppiaalta. Valcon uutiskirjeestä saa aina tuoreet Valco -kuulumiset, oli kyseessä sitten uutuustuote tai henkilökunnan saunailta.

Kannattaa tilata! Ei maksa mitään ja meillä on ihan parasta sisältöä - eikä varmasti liian usein kun olemme niin laiskoja. Edelleenkään asiakkaille ei lähde yhtään automaattiviestejä (paitsi varmistus liittymisestä listalle).