Tämän lomakkeen kautta voit ottaa meihin yhteyttä. Olemme kiinnostuneita palautteesta ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia uusiksi tuotteiksi.

Takuuhuoltoon ja palautuksiin liittyvät ohjeet löytyvät täältä: Toimitus- ja maksuehdot (valco.fi)

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Yritysmyynti

Haluatko hankkia yrityksellesi erikoisen liikelahjan tai kuulokkeet koko henkilökunnalle? Tiesithän, että työntekijöiden vastamelukuulokkeet lisäävät työtehoa 12% ja vähentävät kapinamielialaa jopa 64%*. Nyt myös leasing -mahdollisuus!

*(Lähde: Stetson & Harrison instituutin tutkimus, jonka keksimme itse)

Onko sinulla ihan mitä tahansa hauskaa tai tuottoisaa mielessä? Olemme innokkaita yrittäjiä ja meitä kiinnostavat vähän pöljemmätkin mahdollisuudet!

Ala jälleenmyyjäksi

Onko sinulla salaperäinen kitarankielikauppa keskellä Lapin jänkhää tai satutko olemaan Sam Waltonin haamu? Etsimme innokkaita jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita Valcon tuotteille!

Haluatko olla osa Valcon legendaarista kuolemantähtiprojektia? Kuvittele, kuinka mahtavaa olisi istua kyydissä, kun alistamme universumin – tai ainakin kun tarjoamme parasta äänenlaatua koko maailmalle.

Liity joukkoomme ja yhdessä voimme vallata markkinat (ja ehkä myös galaksin)! Ole rohkea, ota yhteyttä ja astu Valcon universumiin!

Haluatko tienata rahaa?

Oletko internet-meemi, tuleva OnlyFans-luoja tai kokenut nettipetkuttaja? Nyt on tilaisuutesi rikastua mainostamalla Valcoa. Olemme tutkineet affiliate-markkinoinnin ja pyramidihuijausten logiikkaa suomalaisesta eläkejärjestelmästä perinteiseen Ponzi-huijaukseen, ja päätimme kokeilla pyramidiverkostomarkkinointia (ilman pyramideja).

Idea on hyvin yksinkertainen. Mainostat meitä sosiaalisessa mediassa tai verkkosivustollasi ja saat rahaa. Esimerkiksi, jos myyt miljoona kuuloketta, saat monta miljoonaa euroa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tämä mahdollisuus ei ole avoinna kaikille.