Toimitus- ja maksuehdot – Voimassa 15.11.2022 alkaen.


Yleistä verkkokaupasta

VALCO -verkkokaupan tuotteet myy suomalainen Valco Oy, (Y-tunnus 2919697-5, alv-numero FI29196975). Myymme ja toimitamme tuotteita (lähes) kaikkialle maailmaan. Valcon omien tuotteiden hinnat sisältävät lähtökohtaisesti verot ja toimituskulut. Kolmannen osapuolen toimittamiin tuotteisiin saattaa tulla erikseen toimituskulu, joka lisätään kassalla.

Hinnat eivät sisällä mahdollisia tullimaksuja, tuontimaksuja tai muita meille tuntemattomia yllättäviä lisäkustannuksia, joita on olemassa kolmannen maailman maissa, kuten Sveitsissä ja Norjassa.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internet -sivulta www.valco.fi tai yrityksen muiden kanavien kautta. Palvelun tekninen toteutus on kanadalaisen Shopify:n tarjoama. Valco Oy ei vastaa kauppapaikan aiheuttamista virheistä.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen tiedot, kuten hinta, tuotteet ja toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät ainakin yleisimmät luottokortit, Paypal, suomalaiset verkkopankit, lasku, osamaksu ja varmaan vielä joku minkä unohdimme.

Pyrimme lähtökohtaisesti hyväksymään kaikki lailliset maksuvälineet paitsi Venezuelan Bolivarit. Emme luota heidän rahaansa. Mikäli asut jossain muualla kuin Suomessa ja joku suosikkimaksutapasi ei ole käytössä, ota asiakaspalveluumme yhteyttä niin katsotaan, onnistuisiko kauppaan lisätä esimerkiksi oravannahka, luonnossa maksu tai joku muu maksutapa jota maailmalla käytetään.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut kotimaahan. Toimituskulut esitetään tilauksen yhteydessä. Kaikissa tuotteissa ei ole erillisiä toimituskuluja. Toimitamme lähetykset tilauksen ja tuotteen koosta riippuen postipakettina tai kirjeenä. Huomaa, ettet voi seurata kirjettä lähetystunnuksella.

Emme viitsineet laskea toimituskuluja jokaiseen vitun maahan, joten hinnat ovat kiinteät ja ilmaiset Euroopan sisällä. Tuotteet lähetetään UPS:llä, DHL:llä tai parhaalla mahdollisella vaihtoehdolla, kuten koulutettujen kyyhkyjen voimin. Paitsi Boliviassa, jossa meillä on sopimus Pablon kanssa, joka toimittaa pakettimme uskollisen aasinsa Mañanan kanssa.

Pyrimme toimittamaan jokaisen tilauksen kahden päivän kuluessa ostopäivästä. Emme tiedä, kuinka kauan tarkalleen ottaen kestää toimittaa paketti mökillesi Moruroan atollilla. Jos toimitus on kestänyt yli kolme viikkoa, ota meihin yhteyttä.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on lakisääteinen 14 päivän oikeus palauttaa tuotteensa. Palautuksen määräaika päättyy 14 päivän kuluessa siitä, kun lähetys on vastaanotettu. Koska kirjelähetyksiä ei voida seurata, katsotaan ne vastaanotetuksi 3 päivän kuluessa lähetyksestä. Mikäli lähetys ei jostain syystä ole saapunut, tulee tilaajan olla yhteydessä asiakaspalveluun. Kuljetuksen aikana vioittuneista tuotteista tulee välittömästi tehdä reklamaatio Postiin.

Huom! Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia puhtaita, käyttämättömiä ja edelleenmyyntikelpoisia tuotteita. Palautus omakustanteisesti.

Palautuksissa ota aina yhteys meidän asiakaspalveluumme info@valco.fi tai tämän lomakkeen kautta, niin hoidamme ongelmasi. Puhelinpalvelu on satunnaista ja löytyy numerosta +358 8 666 0 333.

Takuuhuollon ohje

Suomessa

Voit lähettää kuulokkeesi takuuhuoltoon VAIN Postin kautta (vaikka alkuperäisen tilauksen toimitustapa olisi ollut joku muu.)

Pakkaa lähetys huolellisesti ja laita mukaan lappu, missä kerrot vian kuvauksen ja omat osoitetietosi, sekä puhelinnumerosi huollolle, niin pääsevät heti hommiin ja osaavat sitten toimittaa ehjät oikeaan osoitteeseen.

Viitseliäiosyydestä bonusta, jos jaksat täyttää tästä linkistä löytyvän huoltolähetteen:
Huoltolähete

Jos et, niin paperilappukin riittää kunhan kaikki tarvittava tieto löytyy.

Takuuhuollot Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle Lähetystunnus 652876 / Valco Oy, ja vie lähetys lähimpään postiin.

Ei muuta, kyllä ne postilla tietää mihin se menee.

TÄTÄ KAUTTA TAKUUHUOLTOON TULEVAT TAI TAKUUVAIHDOT. KORJAUSPAKETTEIHIN TAI PALAUTUKSEEN TULEVAT OMAKUSTANTEISESTI.

Muualla

Ota yhteys asiakaspalveluumme info@valco.fi, niin saat maakohtaiset ohjeet palautukseen.

Huollon postiosoite (ei käyntiä!)

Valco Oy
Kirkkoahontie 365
87910, Linnantaus


Sähköposti: info@valco.fi
Puhelinnumero: 040 626 0134
(Numero ei vastaanota puheluita)

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

email: info@valco.fi
puhelin: +358 8 666 0 333 (vastaa satunnaisesti)

Muuta

Valco Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin.