Valco on hyvien audiotuotteiden valmistaja

Valcon tarina...

...on vasta alussa. Aloitimme toiminnan vuonna 2018 hapuillen pimeydessä, kunnes tutustuimme ääniguru Jasse "Jazmanaut" Kestiin, jonka kanssa laitoimme hynttyyt yhteen alkuvuodesta 2019 ja lähdimme suunnittelemaan kokonaan omaa kuulokemallia,Valcon vastamelukuulokkeita.

Tässä muutaman vuoden aikana olemme kehittäneet omaa tuotekehitys-osaamistamme ja hankkineet huippuluokan kumppanit muotoiluun ja insinörtteilyyn. Tästä työstä viimeisimpänä tuloksena ovat varsin loistavat VMK25 –kuulokkeet.

Paljon on mennyt näiden muutaman vuoden aikana perseelleen, eikä ongelmilta ole vältytty. Korona-aikaan saimme ison erän muistiviallisia kuulokkeita joiden takia jouduimme pahasti vaikeuksiin. Vähän väliä tuotteilla on ollut toimitusvaikeuksia ja erilaisten kokovartalok*rpien takia on pitänyt säätää asianajajien ja muiden korppikotkien kanssa.

Nyt menee ihan hyvin.

Jasse kertoo ensimmäisistä kuulokkeista

Valco on maailman mukavin paha korporaatio

Tavoitteemme on myydä niin paljon kuulokkeita ja muita audiotuotteita, että voimme rakentaa oman kuolemantähden (ei liity Walt Disney Companyyn). Tämän lisäksi meille on tärkeää, että jokainen kuolemantähteä rahoittanut haluaa sinne kanssamme.

Ei siksi, että räjäyttäisimme maapallon, vaan siksi että olemme niin mukavia. Perus periaatteemme on kohdella kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuin omia kavereitamme - eli lähtökohtaisesti hyvin. Tehtävämme on saada ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi antaessaan meille vaivalla ansaitut rahansa.

Pyrimme olemaan johtava innovatiivisten, kestävien ja Suomessa suunniteltujen (ja pitkälti valmistettujenkin) audiotuotteiden valmistaja, joka tarjoaa asiakkaille parhaan vastineen rahalle.

Lupaamme, ettemme myy paskaa.

Suunnitelmissamme osa asiakkaiden rahoista menee olueen, elatusmaksuihin, suuriin kultaisiin kelloihin, nopeisiin autoihin (tai tarpeettoman suuriin autoihin) ja muihin välttämättömyyksiin ennen kuin varsinainen kuolemantähti voidaan rakentaa.

Tavoitteenamme on parantaa jatkuvasti tuotteitamme ja prosessejamme sekä minimoida ympäristövaikutuksemme samalla, kun tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen äänikokemuksen.

Loppujen lopuksi millään ei ole väliä, koska ennen pitkää me rakennamme kuolemantähden (joka ei edelleenkään liity Walt Disney Companyyn) ja orjuutamme koko ihmiskunnan (paitsi asiakkaamme, kumppanimme ja jälleenmyyjämme).

Kuka ihmeen Raimo?

Olet saattanut törmätä erikoiseen hahmoon esimerkiksi Valcon mainoksissa.

Raimo Valconen on Valcon henkilöitymä. Hän on yrityksemme enemmän tai vähemmän fiktiivinen toimitusjohtaja, joka haaveilee omasta kuolemantähdestä ja W123 -korimallin Mersusta.

Hän on vähän kuin Ronald McDonald, mutta vähemmän pelottava.

Ohessa Raimon ensiesiintyminen vuodelta 2021. Youtubesta löydät lisää.

Raimo Youtubessa

Valco on täysin suomalainen yritys

Kuka tätä sirkusta pyörittää?

Ihmiset Valcon takana

Monista muista pahoista korporaatioista poiketen, Valcon takana on ihan oikeita ihmisiä, joiden oikeastaan koko elämä on kiinni siitä, että sinä ostat kuulokkeet.

Valcon huippulahjakkaat omistajat ovat vaatimattomia ja nauttivat elämän pienistä iloista, kuten urheiluautoista, järjettömän isoista kultakelloista, jahtielämästä Välimerellä tai yksityiskoneella tehtävistä ryyppyreissuista.

Tämän vuoksi he ovat mielellään taustalla ja antavat Raimo Valcosen olla Valcon julkiset kasvot.

Henri

Jani

Jasse

Takuuhuollettu VMK vastamelukuuloke - VALCO

Hannes

Markus