Sekalaisia kirjoituksia

Halutaan palkata: Kolmannen luokan kätyri

Halutaan palkata: Kolmannen luokan kätyri

Galaksin valloitus etenee ja tarvitsemme suunnitteilla olevaan Valcon kuolemantähteen uhrattavissa olevia kätyreitä. Toisin sanoen, ollaksemme maailman mukavin paha korporaatio ja palvellaksemme asiakkaita paremmin, olemme päättäneet avata asiakaspalvelutoimipisteen Kajjjaaniin ja etsimme uuteen avattavaan tukikohtaan KAHTA henkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Miksi Kajjjaaniin? Koska...

Lue lisää

NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO

NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta

NL25 on nappikuuloke, joka on vaatimattomasti parempi kuin kaikki muut (saman hintaluokan) nappikuulokkeet yhteensä – loistava äänenlaatu, Jussi Timosen suunnittelema design, fyysiset napit (koska hipaisukytkimet ovat ärsyttäviä), ja viimeisintä huutoa oleva piirisarja.

Lue lisää

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta

Suomen johtava Valco-merkkisten vastamelukuulokkeiden valmistaja Valco Oy ilmoittaa, että yhtiö jatkaa suunnitelmiaan investoida Puolangalle, huolimatta koko Suomea ravisuttavista poliittisista lakoista.

Lue lisää

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella.

Valco Oy, johtava suomalainen kuulokevalmistaja ilmoittaa saaneensa merkittävän sijoituksen Markus Eroselta, sähkötarviketukku EL-Parts Oy:n entiseltä omistajalta.

Lue lisää

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle

Valco on johtava kotimainen kuulokevalmistaja, joka on noteerattu useassa paikassa. Yhtiö toimittaa kuulokkeita ja muita audiolaitteita maailmanlaajuisesti avaimet käteen -periaatteella. Valcon suunnitteleman projektin odotetaan pitkällä tähtäimellä luovan Suomeen viisi - kymmenen miljoonaa työpaikkaa.

Lue lisää

Asiakaskyselyn kukkasia - VALCO

Asiakaskyselyn kukkasia

Taas toukokuussa laitoimme asiakaskyselyn menemään uutiskirjeen tilaajille. Lopputulos oli niin kuin olisi heittänyt leipää pullasorsille. Emme tiedä miksi ja miten, mutta aivan ylipitkään ja erilaisia tyhmiä kysymyksiä sisältävään lomakkeeseen oli vastannut lähes 2000 ihmistä, joka otoksena on jo sitä luokkaa, että sillä voisi ennustaa seuraavan presidentin valintaa.

Lue lisää

Kuoleman spiraalin jälkilöylyt (eli miten firma ei mennytkään vielä nurin) - VALCO

Kuoleman spiraalin jälkilöylyt (eli miten firma ei mennytkään vielä nurin)

Kuten moni Valcon edesottamuksia seurannut tietää, kohtasimme viime vuonna (eli 2021) todella pahan takaiskun. Sen lisäksi, että koronan takia kustannukset nousivat ja kärsimme toimitusongelmista, oli isossa osassa kuulokkeita komponenttiviasta johtuva piilevä muistivika. Pieni komponenttivika aiheutti tuhansien kuulokkeiden palautuksen, asiakkaat raivostuivat (luultavasti myös sinä), ja meitä uhkasi kuoleman spiraali.

Lue lisää

Kuoleman spiraali (eli miten firma melkein meni nurin) - VALCO

Kuoleman spiraali (eli miten firma melkein meni nurin)

Toivottavasti tämä viesti tavoittaa mahdollisimman monta teistä, koska meillä on aika paljon selitettävää. Vuosi 2020 meni oikein nappiin. Lanseerasimme loppuvuodesta VMK20 -kuulokkeet, jotka olivat paitsi arvostelumenestys myös myyntimenestys. Ihan vain siitä syystä, että ne ovat pirun hyvät kuulokkeet. No, juhlaa...

Lue lisää

Paskimpia ovat asiakkaat - VALCO

Paskimpia ovat asiakkaat

Tässä on nyt viime syksystä (syksysta 2017) pyöritetty tätä epämääräistä pientä verkkokauppaa. Taloudellisesti tämä ei tuota kyllä yhtään mitään, mutta henkisesti on oman pienen kaupan pitäminen aika hauska harrastus.   Asiakaspalveluhan on yleisesti ottaen todella mukavaa hommaa, kun vastailee viesteihin ja...

Lue lisää