Yleisimmät kuulokkeisiin liittyvät pohdinnat ja niihin liittyvät vastaukset.

ENNEN OSTOA

Paljonko Valco VMK20 ja VMK25 kuulokkeet maksavat? Ovatko ne koskaan alennuksessa?

Ei hätää, me emme aio tyhjentää pankkitiliäsi! Valcon kuulokkeet ovat kukkaroystävällisiä. Tällä hetkellä VMK25 on 199€ ja VMK20 vähän halvempi. Lähtökohtaisesti emme koskaan laita kuulokkeita alennusmyyntiin. Ei siis kannata odotella vaikkapa mustaa perjantaita tai jotain muuta yleistä tarjouspäivää. Meidän kuulokkeissamme ei ole niin hyviä katteita kuin muilla, että niitä kannattaisi vähän väliä myydä puoleen hintaan. Tarjoamme rahalle vastinetta. Joskus höyrähdämme antamaan jotain alennuskoodeja uutiskirjeen tilaajillemme, joten sitä kannattaa kytätä.

Mitkä ovat Valco VMK20 ja VMK25 kuulokkeiden tekniset tiedot?

Tekniset tiedot? Ne ovat hyvät! Langattomat VMK20 ja VMK25 kuulokkeet tarjoavat akun kestoa riittävästi vaikka Australian edestakaisille lennoille tai koko työviikon ajaksi (jos ei ole yrittäjä). Molemmissa kuulokkeissa on viimeisen päälle Bluetooth -yhteydet ja äänenlaatu, joka saa sinut tanssimaan. VMK25 on kahdesta karvan verran parempi. Sen rakenne on tukevampi, materiaalit kalliimpia ja siinä on uudenlainen vastamelu sekä uudet kuuloke-elementit. Molemmat kuulokkeet ovat kuitenkin täysin rahan arvoisia.

Mikä on vastamelu ja miten se toimii?

Vastamelu toimii niin, että kuulokkeet kuuntelevat ympärillä olevaa melua pienillä mikrofoneilla. Sitten ne luovat "vastamelun", joka on kuin peilikuva melusta. Kun nämä kaksi ääntä kohtaavat, ne periaatteessa peruuttavat toisensa, jolloin sinä kuulet vähemmän melua.

VMK25 kuulokkeiden hybridivastamelu on päivitetty versio tästä. Se käyttää mikrofoneja sekä kuulokkeiden sisällä että ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että se voi kuunnella ja kumota melua sekä ympäriltäsi että suoraan korvistasi - eli sen melun mitä oikeasti kuulet kuulokkeiden pehmusteiden läpi. Näinpä myös äänenvaimennus on tehokkaampaa.

Miten Valco kuulokkeet eroavat kilpailijoiden kuulokkeista?

Valco kuulokkeet ovat kuin suomalainen sauna - ne ovat yksinkertaisesti parhautta ja nimenomaan Suomesta! Meidän kuulokkeemme tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, pitkän akun keston ja ne ovat mukavat kuin untuvatyyny. Ja mikä parasta, ne on suunniteltu Suomessa. Ostamalla Valcon kuulokkeet voit olla varma, että rahasi menevät lähinnä Suomen verottajalle, K-ryhmälle ja S-ryhmälle. Siinä missä kuulokkeet eivät varsinaisesti eroa muista (muuta kuin olemalla erinomaisen hyvät kuulokkeet hintaansa nähden), on meidän asiakaspalvelumme jotain, mitä muualta et saa. Vai voitko takuuajan jälkeen lähettää muun merkkiset kuulokkeet huoltoon?

Minkä värivaihtoehtoja Valco kuulokkeista on saatavilla?

Valco kuulokkeet tulevat monissa väreissä, aivan kuten suomalainen luonto! VMK20 -malli tulee kolmena vaihtoehtona: klassinen musta, tyylikäs valkoinen ja masentavan harmaa. VMK25 -malli on toistaiseksi saatavilla vain mustana, mutta siinä on irroitettavat magneettiset värikuoret, joita tulevaisuudessa voi tulla myyntiin. Sitä odotellessa voit irroittaa omien kuulokkeiden kuoret ja vaikka maalata ne mieleiseksi. Ei vaikuta takuuseen.

Onko Valco kuulokkeilla takuuta?

Tietenkin! Me uskomme tuotteisiimme niin paljon, että annamme niille kahden vuoden ns. täystakuun (joka on kattavampi kuin muilla). Jos vika on selkeästi meidän, autamme vielä takuuajankin jälkeen kuulokeasioissa. Eikä takuun loppumisestakaan kannata huolehtia - toisin kuin muilla kuulokevalmistajilla, meillä on oma huolto. Jos kohtaat ongelmia, olemme täällä auttamassa. Mutta älä huoli, Valco kuulokkeet ovat yhtä luotettavia kuin suomalainen sisu!

Mistä voin ostaa Valco kuulokkeet?

Valco kuulokkeet ovat vain klikkauksen päässä! Voit ostaa ne suoraan verkkosivuiltamme. Ja hei, meillä on nopea toimitus, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan nauttiaksesi upeasta äänestä. Voit ostaa Valcon kuulokkeet myös hyvinvarustetuista Hifi- ja musiikkitarvike- ja elektroniikkaliikkeistä. Mikäli jossain ei ole Valcoa hyllyssä, muista kysyä myyjältä: "MIKSI TEILLÄ EI OLE MITÄÄN HYVIÄ KUULOKKEITA NIINKUIN VAIKKA VALCON KUULOKKEET JOTKA OVAT PARHAAT". Verkkosivuillamme meillä on myynnissä myös muuta krääsää, kuten mukeja, t-paitoja ja myös vähän käytettyjä, takuuhuollettuja kuulokkeita.

Voinko käyttää Valco kuulokkeita urheillessa?

Tietenkin! Valco kuulokkeet ovat kuin suomalainen urheilija - ne kestävät hikoilua ja kovaa treeniä. Ne ovat myös mukavat ja pysyvät paikoillaan, joten voit keskittyä täysillä treeniisi. Tosin olemme itse lihavia ja keski-ikäisiä, joten ehkä meidän näkemyksemme kovasta treenistä ei ole ihan sama kuin jonkun oikeasti urheilevan. Mikäli hikoilet happoa, meiltä saa myös uusia korvapehmusteita kuulokkeisiin.

Ovatko Valcon kuulokkeet yhteensopivat kaikkien laitteiden kanssa?

Kyllä, Valco kuulokkeet ja erilaiset Bluetooth -laitteet ovat yhtä yhteensopivia kuin ruisleipä ja voi! Kaiken järjen mukaan Valcon kuulokkeet toimivat kaikkien Bluetooth-yhteensopivien laitteiden kanssa. Olipa sinulla sitten älypuhelin, tabletti tai tietokone, Valco kuulokkeet ovat valmiina toimintaan.

Mitä pakettiin sisältyy, kun ostan Valco kuulokkeet?

Valco kuulokkeiden mukana tulee kaikki tarvittava ja vähän enemmänkin! Saat kuulokkeet, latauskaapelin, 3.5 mm audiokaapelin (jos langatonta yhteyttä ei voi käyttää), lentokoneadapterin ja käyttöoppaan. Kuulokkeet toimitetaan ympäristöystävällisesti ilman ylimääräisiä pahveja kätevässä kuljetuslaatikossa, jossa voit sitten kuskata ja säilyttää kuulokkeita. Tosin ne kyllä kulkeutuvat kokoon taitettuna ihan vaikka repussa tai sellaisissa 90-luvun reisitaskuhousuissa. Lisävarusteena voit hankkia kuulokkeisiin vielä langallisen mikrofonin, jolloin ne soveltuvat myös pelaamiseen erinomaisesti ja nappaavat vähemmän taustaääniä meluisassa konttorissa.

KUULOKKEITA RIKKAAMPANA

Miten Valco kuulokkeet paritetaan laitteen kanssa?

Parittaminen on yhtä helppoa kuin kiven heittäminen järveen! Pidä vain kuulokkeiden virtapainiketta painettuna, kunnes kuulet seksikkään miesäänen. Sitten avaa laitteesi Bluetooth-asetukset ja valitse Valco kuulokkeet (eri kuulokkeilla on eri nimi, mutta varmaan tajusit). Ja voilà, olet valmis nauttimaan musiikista!

Mitä teen, jos kuulokkeet eivät paritu laitteeni kanssa?

Ei hätää, toistaiseksi kaikki ovat saaneet omat kuulokkeensa toimimaan. Kokeile ensin sammuttaa ja käynnistää Bluetooth laitteessasi. Jos se ei auta, kokeile nollata kuulokkeet laittamalla mukana tullut 3.5 mm kaapeli sisään (ja ottamalla se pois). Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voihan kyseessä olla joku maanantaikappale. Sitä varten on takuu ja meillä on pienipalkkaisia kätyreitä ihan sitä varten, että voit kysellä heiltä neuvoja ja ohjeita kuulokkeisiin liittyen.

Miten Valco kuulokkeet ladataan?

Jos osaat ladata puhelimen, osaat ladata myös kuulokkeet. Liitä vain mukana tuleva USB-C-latauskaapeli kuulokkeisiin ja toinen pää tavalliseen virtalähteeseen. Kun LED-valo muuttuu vihreäksi, kuulokkeet on täyteen ladattu ja valmiit rokkaamaan! Pieni varoituksen sana: kuulokkeet eivät ota virtaa vastaan yhtä paljon kuin vaikkapa tabletti tai kannettava tietokone. Suosittelemme käyttämään kuulokkeiden lataukseen 1A laturia. Jos et ole varma, kytke ne tietokoneeseen.

Mitä teen, jos kuulokkeiden ääni pätkii tai on epäselvä?

Jos ääni pätkii, on jossain vikaa. Valcon kuulokkeissa nimittäin pitäisi olla varsin ensiluokkainen äänenlaatu. Kokeile ensin siirtää laitettasi lähemmäs kuulokkeita. Jos se ei auta, kokeile sammuttaa ja käynnistää Bluetooth. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Joskus harvoin on tullut tilanteita vastaan, jossa esimerkiksi voimakas sähkömagneettinen kenttä häiritsee Bluetooth -yhteyksiä. Silloin vika ei ole kuulokkeissa vaan siinä paikassa, eikä sille oikein mitään muuta voi kuin vaihtaa paikkaa. Tosin harvempi meistä on kuulokkeet päässä jossain mikroaaltouunin sisällä.

Miten voin säätää Valco kuulokkeiden äänenvoimakkuutta?

Voit säätää äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista tai laitteestasi. Kuulokkeissa on yhteensä neljä nappia. Kolme niistä on peräkkäin. Keskimmäinen kolmesta on virtanappi ja kaksi muuta säätävät äänenvoimakkuutta. Painelet vain niitä nappeja korvakuulolla. Toinen vaihtoehto on säätää kuulokkeiden äänenvoimakkuutta vaikka puhelimesta.

Miten voin puhdistaa Valco kuulokkeet?

Puhdistaminen on yhtä helppoa kuin pyyhkiä jauhot peilin päältä! Voit näppärästi kiertää kuulokkeiden pehmusteet irti kevyellä ranneliikkeellä ja pyyhkiä niitä esimerkiksi kostutetulla liinalla tai jopa miedolla puhdistusaineella. Sekä VMK20 että VMK25 -kuulokkeiden koristeelliset kangaspäälliset voi käsitellä vaikka tahranpoistoaineella jos ne ovat ihan mällissä. Pehmusteita ja kangaspäällisiä on todistettavasti irroitettu ja pesty pesukoneessa esimerkiksi pesupussissa, mutta emme varsinaisesti suosittele sitä. Kuulokkeet itsessään eivät pidä uimisesta, joten älä lotraa vettä itse kuulokkeiden päälle.

Mitä teen, jos kuulokkeet eivät lataudu tai ne jumivat muuten?

Jos kuulokkeet eivät lataudu tai jumivat muuten, on todennäköisesti jossain ihan oikeasti vikaa. Latausongelmissa kokeile ensin toista latauskaapelia ja virtalähdettä. Kaikissa ongelmissa kannattaa kokeilla kuulokkeiden resetointia laittamalla 3.5 mm kaapeli sisään (ja ottamalla se ulos). Jos nämä kotikonstit eivät auta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Miten voin käyttää Valco kuulokkeiden sisäänrakennettua mikrofonia?

Kun olet parittanut kuulokkeet laitteesi kanssa, mikrofoni aktivoituu automaattisesti puheluiden ja äänikomentojen aikana. Nyt voit puhua vapaasti! Sinulla loppuu puhelimesta akku ja numerot mihin soitella paljon ennen kuin Valcon kuulokkeet kyllästyvät kuuntelemaan jorinoitasi.

Mitä teen, jos kuulokkeet eivät istu päähän?

Kuulokkeiden hyvä istuvuus on avain mukavuuteen ja parhaaseen äänenlaatuun. Olemme pyrkineet parhaamme mukaan luomaan mallit, jotka istuvat jokaiseen päähän. Mikäli sinulla on poikkeuksellisen läski pää, on VMK20 -kuulokkeissa enemmän varaa sivusuunnassa. Pienipäiselle taas VMK25 on helpompi saada paikoilleen. Useimmille pääille menevät molemmat kuulokkeet varsin mainiosti. Kuulokkeiden sangan metalliydintä voi varovasti taivuttaa sisään tai ulospäin ottamalla kiinni suunnilleen siitä kohti, missä on kuulokkeiden säätövara. Ole kuitenkin hellä, muovi ei kestä kaikkea.

Miten otan yhteyttä asiakaspalveluun, jos minulla on ongelmia kuulokkeiden kanssa?

Asiakaspalveluumme on helpointa ottaa yhteyttä suoraan täältä sivuilta. Voit kaikissa kuulokeasioissa lähettää myös meille suoraan sähköpostia osoitteeseen info@valco.fi tai etsiä meidän Facebookista ja tavoitella chatin kautta. Kuten aiemmin mainittu, meillä on palkkalistoilla pienipalkkaisia kätyreitä, joiden ainoa elämäntehtävä on varmistaa, että sinä saat täydellisen kuulokekokemuksen kun olet ensin työntänyt meille rahaa (jollain se pienikin palkka on maksettava).