VALCO

Det är inte bara vi som tycker att de är bra

Kundrecensioner här

Jag har verkligen gillat att använda Valcos brusreducerande hörlurar på vägen. De har blivit mina dagliga hörlurar för att lyssna på musik.

— Teemu Mäntysaari, Megadeth

Dessa låter absolut FANTASTISKT, och den aktiva brusreduceringen är en räddning när vi blir trötta på att höra varandra bakom scenen.

— Battle Beast

Vi älskade Valco-hörlurarna så mycket att vi ville att de skulle skapa en specialmodell för vårt 40-årsjubileum. Ljudkvaliteten och komforten är verkligen förstklassiga. Valco-hörlurar är ett måste för alla musikälskare.

— D-A-D

Jag har mixat med Valco på vägen, och jag måste älska kvaliteten och hur hörlurarna avslöjade att min inspelningsplats har ganska mycket "utrymme". Högt rekommenderade för både audiofiler och ljudproffs.

— Reino Nordin, sångare och låtskrivare

Jag spelar på gehör, lyssnar med trassliga öron.

— Kari Tykkyläinen, mannen som aldrig ger upp

Valcos brusreducerande hörlurar är fantastiska. Du kan fullt ut koncentrera dig på träning och arbete. Hörlurarna blockerar bullret. Rekommenderar 👍

— Milja Thureson, sprinter

- Hallå! Hör ni mig?

- Hörs bra!

— Juha Torvinen, musiker, mångsysslare. Eppu Normaali

Jag tar musik, dess framförande och skapande, extremt seriöst. Jag vet inte om jag närmar mig något annat med så stor passion. Troligen inte. Och det är därför det är av största vikt att man vid lyssning på musik inte blir distraherad av trivialiteter utan kan njuta av den perfekta ljudbilden. Valco, svaret på din fråga om var man kan få en sådan ljudbild till sina öron!

— Tero Vesterinen, musiker

Vi planterar ett träd för varje sålt hörlurspar

Valco vill framstå som de goda och sälja massor av hörlurar. Eftersom alla andra gör detta nuförtiden, bestämde vi oss också för att starta vår egen miljökampanj. Självklart är det greenwashing när ett företag planterar träd. Varför hymla? Låt oss vara ärliga.

Lär dig om greenwashing

Få det här

Valco-looken för sommaren

4.8
Nordell Mk3 Bluetooth-kaiutin - VALCO
4.8
VMK20 Vastamelukuulokkeet - VALCO
5.0
VALCO SWAG aurinkolasit - VALCO

Pank som en kyrkråtta?

Ingen fara! Hos oss kan du också köpa med faktura och delbetalning (åtminstone i vissa länder). Du kan testa produkten i lugn och ro och betala om du bestämmer dig för att behålla den. Dyrare produkter kan betalas av i omgångar, varje gång din socialbidrag trillar in på kontot.

Kolla in våra produkter

Blandade Skrifter

Visa alla

NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO

NL25 Hörlurar: På väg mot storhet

NL25 är en hörlur som, blygsamt sagt, är bättre än alla andra hörlurar (i samma prisklass) kombinerat – utmärkt ljudkvalitet, designad av den världsberömda Jussi Timonen, fysiska knappar (eftersom touchkontroller är irriterande), och den senaste chipset-teknologin.

Läs mer

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy förblir åtaget till investeringar i Puolanka trots strejker

Finlands ledande tillverkare av Valco-märkta brusreducerande hörlurar, Valco Oy, meddelar att företaget kommer att fortsätta sina planer på att investera i Puolanka, trots de politiska strejkerna som skakar hela landet.

Läs mer

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO

Markus Eronen blir en viktig katalysator för Valco med en betydande kapitalinvestering.

Valco Oy, en ledande finsk tillverkare av hörlurar, meddelar att man har fått en betydande investering från Markus Eronen, den tidigare ägaren av EL-Parts Oy, ett grossistföretag inom elbranschen. Målet med Eronens investering är att möjliggöra de drömmar som Valcos grundare länge haft, från förstklassiga sportbilar och stora guldklockor till majestätiska båtar.

Läs mer

Byt in dina gamla!

Byt in dina gamla! Vi bestämde oss för att bli pionjärer inom cirkulär ekonomi och som det enda företaget i världen tar vi emot gamla VMK20-hörlurar i utbyte mot nya.

Du får 50 euro rabatt på nya VMK25-hörlurar för reparerbara VMK20:or!

Kontakta Valcos kundtjänst om du vill byta in dina gamla hörlurar.

Läs mer här

Sagt i media

Teppo Hirvikunnas, AVPlus

“Ljudet från de trådlösa Valco VMK20 brusreducerande hörlurarna är klart och detaljerat. Även basen återges fint. VMK20 är bra hörlurar och totalt sett är de bland de bästa i sin prisklass.”

Tim Hundenborn, Hifi.de

“Valco VMK20 visar med kontrollerad bas och ibland alltför detaljerat ljud hur mycket man kan få ut av hörlurar för lite pengar. Brusreduceringen och byggkvaliteten är bra, och den utlovade batteritiden på upp till 45 timmar är oöverträffad. En enkel underhållare med imponerande pris-prestandaförhållande.”

Harri Slip, Tekniikan Maailma

“Valco VMK20 och Urbanista Miami granskades på samma sätt och med samma fokus som den tidigare Valco Valcoitus Bass i en jämförelse av tre hörlurar i TM 4/2020. Valcos prestanda förbättrades avsevärt, och Urbanista nådde samma poäng som vår jämförelsemodell Philips PH805.”

(I jämförelsen 4/20 fick Sony 8,3 poäng och Valco 8,3, Philips fick 8,0. Vid retesten fick Valco 8,7 / 10)

Jan Bruhnke, Headphonecheck

"Valco är definitivt inte den billigaste, men den erbjuder ett komplett paket: säker Bluetooth-anslutning, utmärkt batteritid, förstklassig ANC och varm, välbalanserad hi-fi-ljud."

Michael Schulz, konsolenfan.de

"Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men mina tidigare Beyerdynamic Aventho Wireless-hörlurar gick i förtidspension. Valcos hörlurar övertygade mig helt."

Cristophe, Sitegeek.fr

"Personligen kan jag inte hitta något att klaga på och jag tycker att de är lite bättre än mina Bose QC 35. Valco har lyckats erbjuda kvalitetslurar till halva priset av konkurrenterna."

Simon Lüthje, Basic Tutorials

"Fräscha och kaxiga over-ear hörlurar med brusreducering som erbjuder bra ljud och komfort."

Betyg: 90/100

Lasse Svendsen, LB Tech Reviews

"Valco VMK20 är en riktigt bra trådlös over-ear-modell med mycket effektiv brusreducering. Hörlurarna låter bättre än vi förväntade oss och vi tycker att de är de bästa bland de prisvärda brusreducerande hörlurarna."

Kuulokenurkka.com

"Valco VMK20-hörlurarna imponerar framför allt med sin ljudkvalitet – jag har hittills inte hört bättre brusreducerande hörlurar."

"VMK25 är inte den mest mångsidiga brusreducerande hörluren på marknaden när det gäller funktioner. För dem som uppskattar användarvänlighet, hållbarhet och bra ljudkvalitet är den dock det perfekta valet."

Fyra bra skäl att köpa från oss

Bra valuta för pengarna

Även om vi säljer dessa hörlurar för att finansiera byggandet av Dödsstjärnan, erbjuder vi fortfarande något unikt.

Valco hörlurar kombinerar de bästa prisvärda komponenterna, finsk design och Jasse Kestis över 20 års erfarenhet av mastering. Och allt detta till ett mycket överkomligt pris.

Vi vågar säga att Valco hörlurar erbjuder oslagbar valuta för pengarna och en lyssnarupplevelse som är oöverträffad i deras prisklass.

Om allt går bra har vi kanske världens första hörlurar tillverkade i Finland 2025. Kanske de enda hörlurarna i världen med en officiell andrahandsmarknad – du kan byta in dina gamla mot nya!

Frakten på oss

Vi tar inte ut några fraktkostnader, punkt.

Men var beredd att betala tullavgifter om du bor i ett utvecklingsland som USA eller Norge. Tack vare Brexit är Storbritannien nu också ett utvecklingsland.

Faktum är att om du bor utanför EU i Europa (dvs. i Storbritannien), är det nästan värt att beställa hörlurarna via vår återförsäljare Thomann.

Valcos fulla garanti

Valco-produkter levereras med en unik tvåårig fullständig garanti. Den täcker allt utom skador på grund av grov vårdslöshet eller avsiktliga handlingar – och även då kan vi hjälpa till (åtminstone mot en liten avgift).

Under garantitiden ser vi till att du kan njuta fullt ut av dina Valco-hörlurar (eller andra ljudprodukter).

Våra lojala hantlangare kommer att svara på dina e-postmeddelanden, chatta med dig på Facebook och hålla dig sällskap på ensamma kvällar.

Vi tror att bra kundservice – även efter köpet – är det bästa sättet att marknadsföra produkter.

Och när garantitiden är slut kan du få reservdelar och få hörlurarna reparerade till nyskick för en nominell avgift så länge detta företag existerar.

Riskfri köp

Vi litar på vad vi säljer. Till skillnad från din partner är vi inte nöjda om du inte är 100% nöjd.

Du kan prova hörlurarna hemma och returnera dem inom 14 dagar om till exempel en exekutor hotar, ditt huvud är för ojämnt eller du bara inte förstår vad bra hörlurar handlar om. Kom bara ihåg att hörlurarna ska returneras i oskadat, rent och säljbart skick. Vi vill inte ha ditt öronvax eller mjäll mer än någon annan.

Om du av någon anledning bestämmer dig för att returnera ditt köp, meddela kundservice (så att vi kan återbetala pengarna till rätt plats) och skicka tillbaka produkten. Det är allt. Vi kommer inte att trakassera dig eller ställa dumma frågor.

Naturligtvis, om det finns något vi kan förbättra, tar vi gärna emot förslag.

...och en sak till

Valco Oy är inte en ansiktslös webbplats. Vi har företagsnummer och namnen och fotona på ägarna tydligt synliga på vår webbplats. Vi är riktiga människor som uppskattar livets små glädjeämnen.

Pengarna du ger oss går ärligt talat till öl, underhåll, stora guldklockor och sportbilar. Resten använder vi för Dödsstjärnan.

Till skillnad från våra konkurrenter som [Stort asiatiskt konglomerat], [Världens största amerikanska företag] och [Stor tysk mikrofonfabrik ägd av ett schweiziskt holdingbolag], är Valcos entreprenörer tillgängliga och kan till och med gå ut och ta en öl med dig.

Försök med det hos [Megakoncernen].

På Valco Oy är vi stolta över att vara riktiga människor med riktiga ansikten som verkligen bryr sig om sina kunder. Gå med oss och upplev skillnaden!

Okej, ni har övertalat mig