Nu tillgänglig för förbeställning!

NL25

Är du redo att njuta av en serenad i dina hörselgångar? Glöm de dyra "premium"-öronsnäckorna från megaföretagen - NL25 tar dig raka vägen till musikens hjärta utan att du behöver sälja en njure.

NL25 har designats av den prisbelönte Jussi Timonen och konstruerats av ljudgurun Jasse Kesti, och är öronsnäckor som är finjusterade till perfektion. Det nya Qualcomm-chipsetet levererar förstklassig ljudteknik som väcker varje ton till liv - med aktiv brusreducering och full emotion. Fodralet är perfekt utformat för att passa i fickan och är modellerat efter en snusdosa, men något mindre (diameter 55 mm).

Förbeställ nu!

VALCO är stolta över att presentera:

VMK25 brusreducerande hörlurar


Vår första egna modell, VMK19 med träbaksida, blev en enorm succé, och det var inte så konstigt, för den var bra! Det första partiet såldes slut på 10 minuter, vilket var en mycket stark indikation på att vi var på väg mot något bra. Nu är VMK19 ett samlarobjekt.


Ett år senare lanserade vi en förbättrad modell, den canvastoppade VMK20, som de flesta redan känner igen. Den nya modellen hade ännu bättre och mer genomtänkta egenskaper, bland annat bättre komponenter, en mer förfinad ljudprofil och finsk design.


Men även om VMK20 fortfarande är helt fantastisk, vore det dumt att låta den vila på sina lagrar. Återigen har vi lärt oss våra läxor och lyssnat på kundernas feedback. Med hjälp av praktisk erfarenhet och feedback från kunderna lanserar vi nu en ännu mer raffinerad hörlursmodell. Mina damer och herrar: VMK25.


- Jasse "Jazmanaut" Kesti


Beställ din nu!

Är VMK25 för dyr...

VMK20 brusreducerande hörlurar


Då är VMK20 det bästa du har råd med!


Trots det lägre priset erbjuder VMK20 utmärkt ljudkvalitet, aktiv återkoppling och lång batteritid. Hörlurarna är tillverkade i slitstarka material och finns i tre färger, svart, grå och stilren vit.


VMK20-hörlurarna är designade i Finland. De är skapade av ljudgurun Jasse "Jazmanaut" Kest och har en jämn frekvensgång och mycket låg distorsion.


Men det bästa med dem är priset! Valco VMK20-hörlurarna är mycket prisvärda jämfört med andra hörlurar på samma nivå. Ett nytt headset kostar bara 149 € och om det fortfarande verkar dyrt kan du få ett garanterat, lätt använt par till det mer ekologiska priset på 109 €.

Ordinarie pris €149.00
Försäljningspris €149.00 Ordinarie pris
Ordinarie pris €109.00
Försäljningspris €109.00 Ordinarie pris
Svart
Svart
grå
grå
VMK19 pickylki
VMK19 pickylki

Har garantin gått ut?

Valcot kan repareras


Till skillnad från andra märken kan våra hörlurar fortfarande servas och repareras efter garantiperioden - eller om du råkar ut för en olycka under garantiperioden.


Vi har vår egen serviceavdelning och reservdelar finns tillgängliga. Vid den tidpunkt då du har kastat bort dussintals hörlurar av andra märken är Valcos fortfarande så gott som nya.

Ordinarie pris €49.90
Försäljningspris €49.90 Ordinarie pris

Pratar du mycket eller spelar du mycket?

Köp en mikrofon


Är du ditt livs indiska kundtjänstmedarbetare som sitter fast i ett öppet kontorslandskap? Spelar du Guage på nätterna med Poles? Längtar du tillbaka till tiden med trådbundna hörlurar?


Valcos VMK:er har ganska bra inbyggda mikrofoner, men ibland kan du behöva något lite mer robust. För det har vi den officiella Valco-mikrofonen.

Ordinarie pris €39.90
Försäljningspris €39.90 Ordinarie pris

Sommar och kajaker!

Nordell MK3

Den är ganska vatten- och dammtålig och klarar musikskapande i regn och på en solig sandstrand. Det förstnämnda är dock mer troligt i Finland. Om du inte är fattig kan du köpa två Nordell och kombinera dem till ett paket, så att du får mer för pengarna och dessutom en stereo.

Beställ din nu!

Kundomdömen

Jag har inte riktigt pengarna, men jag letar efter en VMK25?

Ge bort dina gamla i utbyte!

Byt in de gamla mot nya! Eftersom vi inte längre har några renoverade VMK-hörlurar kvar att sälja, beslutade vi att gå i bräschen för den cirkulära ekonomin och ta emot dina gamla VMK20 och VMK19 hörlurar i utbyte.

Du kan byta in dina VMKs i gott skick för 50 euro mot nya VMK25-hörlurar!

Vänligen kontakta Valcos kundtjänst om du vill byta in dina gamla hörlurar.

Läs mer här!

Vad media sa

AVPlus

"Valco VMK20 trådlösa brusreducerande hörlurar har ett klart och distinkt ljud. Basåtergivningen är också bra. VMK20 är bra hörlurar och överlag är de bland de bästa i sin prisklass."

Hifi.de

"Med sin kontrollerade bas och ibland överdrivet detaljerade ljud visar Valco VMK20 hur mycket man kan få ut av hörlurar för en liten summa pengar. Buller och byggkvalitet är bra, och den utlovade batteritiden på upp till 45 timmar är oöverträffad. En enkel fun-getter med ett imponerande förhållande mellan pris och prestanda."

Tekniikan Maailma

"Valco VMK20 och Urbanista Miami granskades med samma kriterier och betoning som Valco Valcoitus Bass jämförelse mellan tre hörlurar i 4/2020-utgåvan av TM. Valcos prestanda var klart förbättrad, och Urbanista fick samma poäng som vår jämförelse Philips PH805."

(I jämförelsen 4/20 fick Sony 8,3 och Valco 8,3, Philips 8,0. I reprisen fick Valco 8,7)

Headphonecheck

"Valco är verkligen inget fynd till det här priset, men den erbjuder ett komplett paket som inkluderar säker Bluetooth-anslutning, mycket bra batteritid, förstklassig ANC-funktionalitet och ett varmt, välinställt hi-fi-ljud. Brusreduceringen är supersnabb och gör varje resa lite trevligare, oavsett om du befinner dig på ett skramlande tåg eller en krabbfångande båt i en fjord. Den högkvalitativa designen fångar ögat med en snygg textilklaff, och den lätta konstruktionen innebär att det inte finns någon belastning på ditt huvud alls."

Konsolenfan.de

"Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta, men mina tidigare Beyerdynamic Aventho Wireless-hörlurar gick i pension i förtid. Valcos hörlurar övertygade mig fullständigt."

Site Geek

"Personligen kan jag inte hitta något att klaga på och jag tycker att de är lite bättre än mina Bose QC 35s. Valco har lyckats perfekt med sin chansning att erbjuda kvalitetshörlurar till halva priset av sina konkurrenter."

Basic Tutorials

"Fräscha och fräcka around-the-ear-hörlurar som erbjuder bra ljud och komfort." Betyg 90/100

LB Tech reviews

"Valco VMK20 är en riktigt bra trådlös bucket-hörlursmodell med en mycket bra respons. Hörlurarna låter bättre än vi hade förväntat oss, och vi tycker att de är de bästa hörlurarna i den prisvärda änden av sortimentet. Den långa batteritiden är också ett plus, men vi rekommenderar dessa framför allt för den varma och fylliga ljudkvaliteten."

Kuulokenurkka.com

"Valcos VMK20-hörlurar imponerar framför allt med sin ljudkvalitet - hittills har jag inte hört bättre brusreducerande hörlurar."

Är du helt pank?

Oroa dig inte! Du kan också köpa från oss på kredit och betala när du går. Ta god tid på dig att prova produkten och betala när du vill behålla den*. För de dyrare produkterna kan du delbetala när du får dina socialförsäkringspengar. Om du arbetar kan du sätta upp dina hörlurar på skatteavdragslistan.

*Beroende på var du bor.

Kolla in sortimentet

Tre goda skäl att köpa av oss

Förutom att produkterna är helt fantastiska!

Vi betalar för portot!


Det innebär att vi av princip inte tar ut någon portokostnad.


Du bör dock vara beredd på att betala tullavgifter om du bor i ett utvecklingsland som Mongoliet eller Norge. På grund av Brexit är Storbritannien nu också ett utvecklingsland.


Om du bor utanför EU i Europa (dvs. Storbritannien) är det faktiskt nästan värt att beställa dina hörlurar via vår återförsäljare, Thomann.


Observera! Även om vi inte tar ut porto, har vi ibland produkter till salu i vår kategori "Alla möjliga saker" som levereras av en tredje part, för vilka de tar ut porto. Dessa produkter är vanligtvis mer eller mindre tydligt märkta separat.

Valcos fulla garanti!


Valcos produkter levereras med en unik tvåårig full garanti. Den täcker allt utom skador som orsakats av grov oaktsamhet eller uppsåtligt fel - och även då kan vi hjälpa till (åtminstone mot en liten avgift).


Så under hela garantitiden kommer vi att kämpa med näbbar och klor för att se till att du får ut mesta möjliga av dina Valco-hörlurar (eller våra andra ljudprodukter).


Våra lojala hantlangare kommer att svara på dina mejl, chatta med dig på Facebook och hålla dig sällskap under ensamma nätter.


Vi tror att bra kundservice - även efter köpet - är det bästa sättet att marknadsföra dina produkter.


Och när garantiperioden är över förser vi dig med reservdelar och fortsätter att reparera dina hörlurar till nyskick mot en symbolisk avgift så länge det här träfodralet finns kvar.

Enkel retur


Vi litar på det vi säljer. Till skillnad från din make eller maka är vi inte nöjda om du inte är 100 % nöjd.


Du kan prova hörlurarna hemma och returnera dem inom 14 dagar om till exempel kronofogden hotar dig, ditt huvud är för ojämnt eller om du helt enkelt inte förstår tjusningen med ett par bra hörlurar. Kom dock ihåg att hörlurarna ska vara hela och rena när du lämnar tillbaka dem. Vi vill inte ha ditt öronvax eller mjäll mer än någon annan.


Om du av någon anledning måste returnera ditt köp, vänligen meddela kundtjänsten (så att vi kan återbetala dina pengar till rätt ställe) och skicka tillbaka produkten. Det är allt. Vi trakasserar inte och ställer inga dumma frågor.


Om det finns något vi kan göra för att förbättra oss tar vi naturligtvis gärna emot dina idéer.

...och en till


Även om vi säljer dessa hörlurar för att finansiera byggandet av Dödsstjärnan, erbjuder vi fortfarande något helt unikt. Valcos hörlurar kombinerar det bästa av prisvärda komponenter, finsk design och Jasse Kests över 20 år långa erfarenhet av mastering. Och allt detta till ett mycket överkomligt pris. Vi vågar påstå att Valco-hörlurarna ger oöverträffad valuta för pengarna och en lyssningsupplevelse som är överlägsen i sin prisklass. Om allt går väl kan vi 2025 ha världens första finsktillverkade hörlurar. Och kanske de enda hörlurarna i världen som har en officiell eftermarknad - du kan byta in dina gamla mot nya!Den största skillnaden mellan oss och de andra är naturligtvis att vi är riktiga människor. De pengar vi får går ärligt till öl, underhåll, stora guldklockor och sportbilar. Till skillnad från våra konkurrenter, som [Det stora japanska eller koreanska konglomeratet], [Världens största amerikanska företag] och [Den tyska mikrofonfabriken], kan du alltid kontakta Valcos entreprenörer och säga åt dem att sticka sina headsets där solen inte skiner. Försök med samma sak med [megaföretaget].

Vi planterar ett träd för varje par hörlurar som säljs

Valco vill se bra ut och sälja många hörlurar. Eftersom andra gör det här nuförtiden bestämde vi oss också för att lansera vår egen miljökampanj. Självklart är det greenwashing när ett företag gör något sådant här. Vad är det för mening med att gå runt i cirklar. Låt oss vara ärliga.

Produkter

Valcos produkter delas in i "egna produkter", som är produkter som utvecklats och tillverkats av Valco, och "alla typer av saker", som inkluderar alla typer av andra saker.
Ordinarie pris €189.00
Försäljningspris €189.00 Ordinarie pris €199.00
Ordinarie pris €149.00
Försäljningspris €149.00 Ordinarie pris
Ordinarie pris €99.90
Försäljningspris €99.90 Ordinarie pris
Ordinarie pris €109.00
Försäljningspris €109.00 Ordinarie pris
Svart
Svart
grå
grå
VMK19 pickylki
VMK19 pickylki

Prenumerera på Valcos nyhetsbrev

Vi har förmodligen världens bästa e-postreklam eftersom vi inte skickar några automatiserade e-postmeddelanden, utan varje meddelande är ett brev från säljaren. Valcos nyhetsbrev ger dig alltid de senaste Valco-nyheterna, oavsett om det är en ny produkt eller en bastukväll för personalen.

Det är värt att prenumerera! Det kostar ingenting och vi har det allra bästa innehållet - och absolut inte för ofta eftersom vi är så lata. Fortfarande inga automatiska meddelanden till kunder (förutom för att bekräfta att de har anslutit sig till listan).