NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO
Blandade Skrifter

NL25 Hörlurar: På väg mot storhet

vid Henri Heikkinen

Hej du, som trodde att allt på Valco var under kontroll – tänk om. Det visade sig att när vi höll på att utveckla NL25-hörlurarna, som skulle revolutionera hörlursmarknaden och slutligen göra oss till ägare av Dödsstjärnan, bestämde vi oss i sista minuten för att lägga till en brusreduceringsfunktion. Varför inte? Alla vill ha brusreducering, och hur svårt kan det vara? Spoiler: riktigt svårt.

NL25 i Korthet: Vad handlar det om?

NL25 är en hörlur som, blygsamt sagt, är bättre än alla andra hörlurar (i samma prisklass) kombinerat – utmärkt ljudkvalitet, designad av den världsberömda Jussi Timonen, fysiska knappar (eftersom touchkontroller är irriterande), och den senaste chipset-teknologin. Vi hade en prototyp nästan redo för produktion, och allt var väl tills någon geni tänkte, "hey, låt oss lägga till brusreducering till detta," som om det vore någon sorts dessert sås som du bara kan hälla på ovanpå.

Geniets Prislapp

Som ett resultat av denna geniala idé försenades hela projektet nästan ett år, och priset... ja, låt oss bara säga att det "hoppade" upp lite. Men nu har vi brusreducering och ännu bättre ljudkvalitet än någonsin tidigare. Om vi lärde oss något, är det att "det blir nog inte så stor sak" vanligtvis är en ganska dum tanke och att vi ibland är riktigt dumma, vilket är anledningen till att vi inte är rika trots sådana lysande hörlurar.

På tröskeln till produktion

Denna historia kan fortfarande ha ett lyckligt slut. Vi har lyckats få brusreduceringen att fungera, ljudkvaliteten är ännu bättre, och vi har gjort andra justeringar på modellen. Vi börjar äntligen produktionen denna sommar. Grattis till de som förbeställde: ni gjorde ett klokt val. Trots det skenande priset på NL25-modellen, håller vi fast vid det speciella priset som lovades förbeställarna – trots våra investerares invändningar.

Vad händer härnäst?

Förbeställningen har nu avslutats, och vi kommer att dela NL25:s resa allteftersom vi gör framsteg och kommer ihåg. Håll dig uppdaterad med Valcos nyhetsbrev så att du inte missar nästa gång vi har en "lysande idé".

NL25 i ett nötskal:

Finsk design: Verket av den internationellt prisbelönta Jussi Timonen. NL25-hörlurarna är designade baserat på vetenskaplig kunskap. Vi har inte mätt människors skallar själva, men designen baseras på forskad information om människoörets mångfald, vilket möjliggör en produkt som passar som om den vore gjuten.

Ergonomi och Kvalitet: NL25-hörlurarna har riktiga knappar, designade för att stå emot nordiska förhållanden och användning med handskar. De utbytbara passformarna som är designade för varje öra säkerställer komfort och en tät passform, vilket maximerar ljudisolering och komfort.

Ljudkvalitet i toppklass: Som förväntat från Valco erbjuder NL25 några av de bästa ljudkvaliteterna på marknaden. Ljudvärlden designad av Jasse Kesti och de senaste akustiska elementen säkerställer att musik återges rent och balanserat, och skiljer varje ton och ton.

Avancerad Teknologi: Den nya programmerbara Qualcomm-chipsetet för toppklassig teknologi till NL25-hörlurarna. Detta möjliggör framtida uppdateringar, vilket säkerställer att dina hörlurar alltid är i framkant. Trådlös teknik har aldrig varit så smart och anpassningsbar.

Relaterade artiklar
Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy förblir åtaget till investeringar i Puolanka trots strejker

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO

Markus Eronen blir en viktig katalysator för Valco med en betydande kapitalinvestering.

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Pressmeddelande:Valco har beslutat att investera i en fabrik i Puolanga