Valcon uusi matkakailotin - VALCO
Blandade Skrifter

Valcos nya högtalare för resor

vid Valco Laboratoriot

 

Jasse är frisk igen! Redan förra sommaren sa jag att det är konstigt att det inte finns någon bra resehögtalare på marknaden. Jag menar, en som inte antingen är en omöjlig plastklump och/eller låter som en moped med ett ljudsystem inställt på Yngvie Malmsteens maxim: More is more! Resultatet är en svidande bas som täcker allt under.

Ja, jag överdrev. Det finns bra kuddar på marknaden, men de är oftast jäkligt dyra. Det har vi inte råd med.

Så vi tog jobbet att beställa från olika tillverkare för att testa pottorna och se om vi kunde få en bra och prisvärd pryl på marknaden, som skulle tvätta pris / kvalitetsförhållandet för de grundläggande pottorna, som är en miljard i ett dussin.

 Och vad skulle göra den saken utmärkt?

Jo, först och främst en jämn frekvensgång och måttlig distorsion, vilket garanterar tydlig uppspelning, oavsett om det är musik, podcasts eller ljudböcker.

Det handlar inte om att tävla om vilken bastrumma som låter högst och vilken som har mest rap-bas, utan om att lägga all kraft på ljudkvaliteten.

Sedan måste saken vara lätt att bära med sig. Det betyder att den inte får vara större än en halvliters vattenflaska i storlek och vikt.

Och den måste klara av att hantera en Vaco-midsommarfest. Det betyder att den är bombsäker och vattentät.

Och gissa vad? Vi klarade det! Och utöver allt detta finns det mycket mer: stereoexpansionsknappen gör att den här lilla saken låter som en mycket större enhet, som magiskt ritar en måttlig stereobild utan att bli plastig, vilket vanligtvis är fallet med denna typ av effekt.

Och om ljudfältets storlek och kraft inte räcker för ett poolparty kan du koppla ihop två av dem för att skapa ett riktigt stereosystem.

Och musiken kan spelas med Bluetooth 5.0 utöver en traditionell kabel, eftersom få kassettbandspelare har andra utgångar, och vissa semi-retro-användare kan luukuttaa sina musikfiler även från ett minneskort.

Och jag skulle specificera ännu negistelijöille, att ja här är det basljud hittas. Det går faktiskt ner ganska fantastiskt, för en så liten kruka. Det är bara inte allomfattande, allomfattande riffing.

Och ja, det här ljudet kan vara så högt att grannens mormor kommer från ett kvarter bort för att fråga om det är här Tuomisjamppa sjunger så vackert? Det är bara inte standardvärdet för Kapine.

Kolla in videon nedan för en mer detaljerad introduktion. Dessa kommer att säljas när vi får dem från fabriken. När det gäller hörlurarna fick våra entreprenörer så högt blodtryck när räntan fick kunderna att vänta på dem att förförsäljningen inte längre pågår.

Det var inte långt borta att kunderna skulle komma till vårt kontor med högafflar och facklor och gå bärsärkagång.

Så om du vill ha en (och varför skulle du inte vilja det?) kan du prenumerera på vår e-postlista, till exempel genom att klicka nedan:Relaterade artiklar
NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO

NL25 Hörlurar: På väg mot storhet

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy förblir åtaget till investeringar i Puolanka trots strejker

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO

Markus Eronen blir en viktig katalysator för Valco med en betydande kapitalinvestering.

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Pressmeddelande:Valco har beslutat att investera i en fabrik i Puolanga