Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO
Sekalaisia kirjoituksia

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella.

Kirjoittaja Henri Heikkinen

Valco Oy, johtava suomalainen kuulokevalmistaja ilmoittaa saaneensa merkittävän sijoituksen Markus Eroselta, sähkötarviketukku EL-Parts Oy:n entiseltä omistajalta. Erosen sijoituksen tavoitteena on mahdollistaa Valcon perustajien kauan vaalimat unelmat, aina huippuluokan urheiluautoista ja isoista kultakelloista majesteettisiin veneisiin.

Yrityskaupan jälkeen vuosien työttömyyskierteeseen jäänyt Eronen tulee sijoituksen myötä mukaan Valcon päivittäiseen toimintaan GM:n, eli ”Get Money”:n ominaisuudessa, jossa hän keskittyy yrityksen taloudellisten resurssien vahvistamiseen ja kasvattamiseen.

Eronen tunnetaan peräänantamattomana liikemiehenä, jonka käsissä haasteet muuttuvat mahdollisuuksiksi ja velat saataviksi. Eronen on luvannut työskennellä väsymättä Valcon perustajien unelmien saavuttamiseksi.

Valcon enemmän tai vähemmän kuvitteellinen pääjohtaja, Raimo Valconen, on täynnä odotuksia: "Olemme innoissamme Markuksen liittymisestä joukkoomme. Hän ei ainoastaan tuo tarvittavaa rahoitusta, vaan aikoo myös tehdä töitä. Molempien puute on ollut yrityksemme heikkous alusta alkaen."

Tämä sijoitusprosessi on osoitus Valcon kyvystä toimia nopeasti ja tehokkaasti. Maanantaina käynnistyi etsintä sijoittajalle, ja keskiviikkona Markus Eronen oli jo mukana, sijoitusdiili sovittuna. Tämä kuvastaa Valcon ja Erosen yhteistä päättäväisyyttä ja nopeaa toimintaa.

Henri Heikkinen, Valcon perustajaosakas, kommentoi: "Seuraavaksi ajattelin mennä autokauppaan".

Markus Erosen sijoituksen myötä Valco Oy suunnittelee laajentavansa toimintaansa ja tuovansa markkinoille entistä innovatiivisempia kuulokkeita. Valcon tavoitteena on olla paitsi tunnetuin ja menestynein suomalainen kuluttajabrändi maailmalla, myös rakentaa kuolemantähti ja alistaa koko universumi valtaansa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO

NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle