Hei sinä, joka luulit, että Valcolla on kaikki hallussa – arvaapas uudelleen. Nimittäin kävi niin, että tehdessämme NL25-kuulokkeita, joiden piti mullistaa kuulokemarkkinat ja tehdä meistä viimein kuolemantähden omistajia, päätimme viime hetkellä lisätä vastamelutoiminnon. Koska miksi ei? Kaikkihan haluavat vastamelun, ja kuinka vaikeaa se nyt voi olla? Spoileri: todella vaikeaa.

NL25 Lyhyesti: Mistä on kyse?

NL25 on nappikuuloke, joka on vaatimattomasti parempi kuin kaikki muut (saman hintaluokan) nappikuulokkeet yhteensä – loistava äänenlaatu, Jussi Timosen suunnittelema design, fyysiset napit (koska hipaisukytkimet ovat ärsyttäviä), ja viimeisintä huutoa oleva piirisarja. Meillä oli tuotantoa vaille valmis prototyyppi ja kaikki oli hyvin, kunnes joku idiootti keksi, että "hei, lisätään tähän vielä vastamelu", ikään kuin se olisi ollut jonkinlainen jälkiruokakastike, jota voi lorauttaa päälle huolettomasti.

Nerokkuuden Hintalappu

Tämän älynväläyksen seurauksena koko projekti viivästyi melkein vuodella, ja hinta... no, sanotaanko, että se "pompsahti" vähän. Mutta nyt meillä on vastamelu ja vielä parempi äänenlaatu kuin koskaan ennen. Jos jotain opimme, niin sen, että "ei se varmaan ole iso juttu" on yleensä aika tyhmä ajatus ja että olemme välillä todella tyhmiä ja siksi emme myöskään ole vielä rikkaita, vaikka meillä on niin loistavia kuulokkeita.

Tuotannon Kynnyksellä

Tälläkin tarinalla on ehkä kuitenkin onnellinen loppu. Olemme saaneet vastamelun toimimaan, äänen laatu on entistäkin parempi ja olemme saaneet tehtyä malliin myös muita viilauksia. Kesän aikana aloitamme viimein tuotannon. Heille, jotka varasivat ennakkoon: onnittelut, te teitte viisaan päätöksen. NL25 mallin hinnan karkaamisesta huolimatta pidämme kiinni ennakkovaraajille luvatusta erikoishinnasta – sijoittajamme vastalauseista huolimatta.

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Ennakkovaraus on nyt päättynyt, ja NL25:n matkaa kerromme eteenpäin sitä mukaa kun edistymme ja muistamme. Pysy kuulolla Valcon uutiskirjeessä, niin et jää paitsi seuraavasta kerrasta, kun meillä on "loistava idea".

NL25 Pähkinänkuoressa:

Suomalaista Muotoilua: Maailmalla palkitun Jussi Timosen käsialaa. NL25-kuulokkeet ovat muotoiltu tieteelliseen tietoon perustuen. Emme ole mitanneet itse ihmisten pääkalloja, mutta suunnittelun lähtökohtana on ollut tutkittu tieto ihmisen korvan monimuotoisuudesta, mahdollistaen tuotteen, joka istuu paikoilleen kuin valettu.

Ergonomia ja Laatu: NL25-kuulokkeissa on todelliset painikkeet, suunniteltu kestämään pohjoisen olosuhteita ja käsinekäyttöä. Jokaiseen korvaan istuvaksi suunnitellut vaihdettavat sovitteet takaavat mukavuuden ja tiiviin istuvuuden, joka maksimoi äänieristyksen ja käyttömukavuuden.

Huippuluokan Äänenlaatu: Valcolta odotetusti, NL25 tarjoaa markkinoiden parhaimpiin kuuluvan äänenlaadun. Jasse Kestin suunnittelema äänimaailma ja viimeisintä teknologiaa edustavat akustiset elementit takaavat, että musiikki toistuu puhtaana ja tasapainoisena, erotellen jokaisen nuotin ja sävyn.

Tekniikan Aallonharjalla: Uusi ohjelmoitava Qualcomm-piirisarja tuo NL25-kuulokkeisiin huippuluokan teknologian. Tämä mahdollistaa myöhemmät päivitykset, joiden myötä kuulokkeesi pysyvät aina ajan hermolla. Langaton teknologia ei ole koskaan ollut näin älykästä ja mukautuvaa.