Galaksin valloitus etenee ja tarvitsemme suunnitteilla olevaan Valcon kuolemantähteen uhrattavissa olevia kätyreitä.

Toisin sanoen, ollaksemme maailman mukavin paha korporaatio ja palvellaksemme asiakkaita paremmin, olemme päättäneet avata asiakaspalvelutoimipisteen Kajjjaaniin ja etsimme uuteen avattavaan tukikohtaan KAHTA henkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Miksi Kajjjaaniin? Koska tuleva esimiesnaisenne asuu siellä ja se on lyhyen polkupyörämatkan päässä tulevalta Puolangan kuuloke- ja kuolemantähtitehtaalta.

Periaatteessa juuri sinä, voit olla Valcon uusi kätyri, jos täytät nämä muutamat ehdot:

 1. Sinulla on lehmän hermot, useimmat asiakaspalveluun yhteyttä ottavista ihmisistä ovat yleensä varsin kyrpiintyneitä. Sinun tulee ymmärtää, ettei tämä viha kohdistu juuri sinuun, vaan lähinnä meihin yrittäjiin, jotka emme halua itse vastaanottaa niitä vihaviestejä.

Kätyröinnin syvin olemus on muutenkin ottaa vastaan paskaa ja luoteja yrittäjän puolesta, oli kyseessä sitten vihainen asiakas, verottaja tai avaruusvelhoritari sabotoimassa kuolemantähteä. Tässä työssä on hyvä olla huumorintajua. Savolaista syntyperää ei automaattisesti lasketa sellaiseksi.

 1. Osaat lukea ja kirjoittaa, vähintään suomea ja englantia. Laskutaidolla ei ole niin väliä (parempi meille). Germaanisten barbaarikielten ja muidenkin kryptisten viestintätapojen osaaminen lasketaan eduksi. Erinomaisen hyvin ja hauskasti kirjoittavalla on mahdollisuus päästä ylemmän luokan kätyriksi, eli toisen luokan internet-kätyriksi.
 2. Ymmärrät tekniikasta ehkä jotain. Tiedät, että sähkölaitteet toimivat savulla. Kun savu tulee ulos, laite ei enää toimi. Kätyrille lähtökohtaisesti riittävä teknologiataito on osata kopioida ja liittää. Esimerkiksi kansalaisopiston ATK-ajokortti tai kotona oleva tietokone lähestulkoon pätevöittävät tähän ”vaativaan” asiantuntijatehtävään. Emme tietenkään katso pahalla, jos sattumalta oletkin itseoppinut, kolvaustaitoinen audio- ja kuulokeguru. Emme vain ole valmiita maksamaan siitä ylimääräistä.
 3. Olet valmis asumaan Kajjjaanissa tai ainakin käymään siellä töissä. Välillä voit tehdä kotoa käsin töitä, kunhan koti on Kajjjaanissa tai jossain, mistä pitäen jaksat käydä Kajjjaanissa töissä. Tehtyämme pelkkiä etätöitä koko yrityksen toiminnan ajan, olemme tulleet siihen tulokseen, että etätyöt vain laiskistavat. Toki yrittäjät tekevät jatkossakin etätöitä. Sinä et.
 4. Et ole erityisen tyhmä. Vähän tyhmä voi olla, mutta ei sellainen, joka ei ymmärrä annettuja ohjeita eikä osaa ajatella omilla aivoillaan. Sinulle pitää pystyä antamaan edes jotain vastuuta. Fyysisistä vajavaisuuksista ei ole haittaa työssä, henkisistä on.

BONUSSEKTORI

Näistä osaamisista ja erityistaidoista olemme innoissamme, mutta emme erityisesti vaadi niitä:

 • Monipuolinen kielitaito (työkieli on kuitenkin Suomi ja 80% asiakasviesteistä tulee suomeksi)
 • Kokemus Gorgias-, sähköposti- tai muusta vastaavasta asiakaspalvelujärjestelmästä
 • Kokemusta aasiakaspalvelutyöstä kuluttajille tai yrityksille (verkossa, puhelimitse)
 • Jonkin verkkokauppa-alustan tunteminen, meillä on käytössä Shopify
 • Uskallat soittaa ja vastata puhelimeen, koska kukaan meillä ei uskalla tai halua
 • Tiedät miten paketit liikkuvat maailmalta varastoihin ja varastoista asiakkaille
 • Yllättävät ATK-taidot, kaikenlaiset aina OnlyFans -tilin pyörittämisestä lähtien
 • Jonkinlainen perversio audiolaitteisiin (tai edes kuulokkeiden käyttökokemusta)

Sinun ei tarvitse olla mikään positiivisella asenteella varustettu nuori ja dynaaminen tiimipelaaja tai mitä muuta p*skapuhetta nyt yleensä työpaikkailmoituksissa onkaan. 

Meille käy aivan hyvin vaikka elämäänsä kyllästynyt ja kaiken nähnyt, pian häämöttävää sairaseläkeputkea odottava ihminen, joka ei tiedä ”internet pöhinästä” mitään, mutta jaksaa vastailla vittuuntuneille ihmisille säntillisesti eikä kyllästy siihen heti.

Älykkäälle ja kunnianhimoiselle Valcolla voi olla jotain uraputkeakin tarjolla, mutta meillä todistettavasti pärjää, vaikka ei olisi kumpaakaan.

Toivomme, että olet käytettävissä pitkään. Jos suunnittelet esimerkiksi, että astut lahkosi kanssa avaruusalukseen ja matkustat Alfa Kentauriin tai olet liittynyt Kansan temppeliin, oletamme että nämä siirtymät tapahtuvat aikaisintaan 2030-luvulla.

Meinaamme kasvaa isosti ja käyttää siihen paljon kätyreitä, jolloin emme tietenkään halua menettää hyviä kätyreitä. Yllä oleva toki koskettaa sinua vain, jos olet hyvä. Jos olet huono, saat toki lähteä aikaisemminkin.

MITÄ KÄTYRÖINTIIN KUULUU

 • Asiakkaille vastaaminen Gorgias-asiakaspalvelujärjestelmän tai sosiaalisen median kautta
 • Puhelinasiakaspalvelu
 • Ruuhkahuipuissa huollon avustaminen tarvittaessa
 • Työt tehdään toimistolta käsin ATK-päätteen ääressä

Käytännön työpäivä voisi mennä jotenkin näin:

Heräät aamulla, raavit takapuolta, menet töihin – autolla jos vanha Skoda starttaa – muuten pyörällä ylämäkeen vesisateessa. Toimistolla keität kahvia ja avaat tietokoneen. Vastaat viesteihin mitä on tullut yön aikana, jauhat paskaa kaverin kanssa, keität kahvia, lyöt Teamsin päälle ja osallistut viikkopalaveriin. Kaivat nenää palaverissa kun et muista, että sinua kuvataan. Palaverin jälkeen lounassämpylää mutustaessa ihmettelet työkavereille, että miten v*tun tyhmiä kaikki muut tässä yrityksessä ovat paitsi me.

Lounaan jälkeen vastaat lisää sähköposteihin, Saksalainen asiakas ärsyttää, valitat työkaverille, hän ymmärtää sinua. Katsot vessassa kissavideoita ja mietit, olikohan lounassämpylässä vanhentunutta lauantaimakkaraa. Palaat ponnistuksen jälkeen hikisenä tietokoneen äärelle ja vastaat sähköposteihin. Erikoispäivänä voit päästä tekemään jonkun jännittävän projektin, kuten päivittää yrityksen yhteistyökumppaneiden listaa Exceliin. Toivot, että olisi erikoispäivä. Tänään ei ole.

Puhelin soi, siellä soittaa Marjatta, jonka kuulokkeista ei kuulu mitään. Selviää, että Marjatalla ei ole mitään laitetta millä soittaa musiikkia. Selität Marjatalle, että kuulokkeissa ei ole valmiiksi musiikkia, vaan sen täytyy tulla muualta. Marjatta ei ymmärrä. Sinua v*tuttaa.

Sähköpostilaatikko on viimein tyhjä. Palaat kotiin yhtä tyhjä ilme kasvoillasi. katsot televisiota ja syöt samalla sinistä lenkkiä kunnes nukahdat sohvalle. Sinappia on mennyt paidallesi.

MITÄ TARJOAMME KOLMANNEN LUOKAN KÄTYRILLE

 • Kolmannen luokan kätyrin palkan, joka on samaa luokkaa kuin kaupan kassalla tai hampurilaisia paistaessa (eli 13-15 €/tunti).

  Alkupalkka ei päätä huimaa, mutta Valco on yritys, jossa voit joku päivä saada Porschen pihaan ja jos oikein kovasti töitä teet, niin vaikka Ferrarin.

  Yrittäjällä on nimittäin nyt Porsche ja hän kyllä mielellään ostaa Ferrarin kun yritys alkaa tuottamaan enemmän. Jos pyydät, hän voi kyllä tulla joskus kylään.

 •  Työtunteja 20-37,5 tuntia viikossa riippuen työkuormasta. Ideaalitilanteessa teet tietenkin 40 tunnin työt 20 tunnissa, jolloin yrittäjä saa aiemmin sen Ferrarin.
 • Kohtuullisen helpon työn, joka soveltuu lähes kenelle tahansa ja kuulostaa todellista hienommalta. Jos osaat vastata sähköpostiin, osaat luultavasti tehdä tätä työtä. 
 • Valcon tuotteita yllin kyllin. Ehkä myös jotain muita etuja ja bonuksia, mutta vähän ja harvakseltaan. Ei meillä ole oikeastaan minkäänlaisia työsuhde-etuja. Emme lupaa mitään, niin et turhaan pety. Ehkä lämmintä kättä.
 • ATK-päätteen, jonkunlaisen toimistontapaisen missä istua parin muun kanssa ja varsin kummallisia yrittäjiä. Työyhteisö ei ole yhtään dynaaminen tai hauska, niin kuin kaikissa muissa työpaikkailmoituksissa.
 • Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin 8 – 20 välillä. Muuten voisit tehdä, vaikka keskellä yötä ja viikonloppuna, mutta työehtosopimukset, lait ja sen sellaiset rajoittavat.
 • Jos sinulla oikeasti on jotain muitakin kykyjä kuin ruisleivän muuttaminen p*askaksi, on kasvavassa yrityksessä teoriassa mahdollista päästä tekemään muitakin hommia. Emme kuitenkaan lupaa mitään.

Meitä ei erityisesti kiinnosta vastata puhelimeen (se on sinun työtäsi), joten jos sinulla on jotain kysyttävää työhön liittyen, laita sähköpostia tulevalle esimiesnaisellesi Ainolle  – aino(at)valco.fi. Tätä paikkaa koskevat hakemukset CV:neen pyydetään lähettämään aino(at)valco.fi. Avoimet hakemukset osoitteeseen hr(at)valco.fi

ps. Etsimme nyt suomenkielistä asiakaspalvelijaa Suomen Kajaaniin. Jos kuitenkin tuntuu, että sinulla olisi jotain annettavaa Valcolle, niin meille saa laittaa myös avoimia hakemuksia. Tarkoituksemme on palkata seuraavien vuosien aikana kahdesta viiteen miljoonaan ihmistä. Siis vähintään kaksi ihmistä, enintään viisi miljoonaa. 

HUOM! Hakemukset 12.7.2024 mennessä.