Hyvät vastamelukuulokkeet ovat lentäjälle tärkeät - VALCO
Sekalaisia kirjoituksia

Hyvät vastamelukuulokkeet ovat lentäjälle tärkeät

Kirjoittaja Valco Laboratoriot

Lentäjän työn luonteeseen kuuluu olennaisesti se, että työ ei rytmitä vuorokautta tasaisesti: työajat, kaupungit, maat ja olosuhteet voivat olla melkein mitä tahansa. Se vaatii siksi tekijältään joustavuutta, mutta varusteiden tason suhteen on oltava joustamaton – kaikilla laukkuun pakatuilla varusteilla voi olla sekä kokonaiskuvassa että yllättävissä tilanteissa suuri merkitys.
 
 
Olen potkurikoneen kapteeni, siis räpylätaksikuski, ja lennän parhaimmillaan kymmenen lentoa parissa päivässä. Lepoaikamääräykset ovat kuitenkin tiukat. Jotta pystyisin varmistamaan sen, että saan täydellisen levon aina silloin kun se on mahdollista, tärkeimpiä mukanani kantamiani varusteita ovat hyvät siviilikuulokkeet, joita tarvitsen koneissa matkustajana siirtolennoilla istuessani, hotelleissa työaikana ja kotona työaikojen ulkopuolella levätessäni.
 

VALCOn kuulokkeet löysin netistä ja tilasin huvikseni niitä testatakseni. Ja sitten ne osoittautuivatkin todella hyviksi. Mainittakoon etten ole mikään kuulokehifistelijä, joten äänenlaadun analysoinnin jätän mielellään asiantuntijoiden hommaksi.

Se mitä itse olen todennut Valcon luureista on, että ne ovat kevyet, vastamelutoiminto ja bluetooth toimivat hyvin ja yllätyksekseni luurit ovat myös erinomaiset puheluiden puhumiseen. Lisäksi akku tuntuu riittävän hyvin vaikka olisi paljonkin erilaista käyttöä yhden päivän aikana! Näistä syistä suosittelen kuulokkeita lämpimästi kaikille hyviä kuulokkeita tarvitseville niin töihin kuin vapaa-ajallekin.

- Ville V. - lentokapteeni

ps. itsellesi voit ostaa nämä kuulokkeet helposti osoitteesta www.valco.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit
NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta

NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella.

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella.

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle