Does everything look like it's in a fucking alien language? Click here and go to our international website.

Tietoa VALCO -verkkokaupasta

VALCO on uusi kotimainen  verkkokauppa. 

Toiminta-ajatuksemme on myydä lähinnä muutamaa tuotetta kerrallaan. Näin pystymme tilaamaan suurempia eriä ja kilpailemaan hinnassa kansainvälisten ketjujen kanssa.

Etsimme maailmalta ja tuomme maahan tuotteita, joita haluamme ja käytämme itse. Koska emme käytä tuhatta tuotetta itse, emme myöskään kerää tuhannen tuotteen valikoimaa. 

Vastaavia tuotteita voi etsivä aina löytää edullisemmin suoraan kiinakaupasta, eikä suomalainen voi suoraan hinnalla kilpailla koskaan (ei ainakaan jos maksaa verot ja tullit).

Me testaamme ja maahantuomme itse kaikki myytävät tuotteet, jotta voimme varmistaa parhaan laadun ja edulliset hinnat asiakkaillemme. Kokeilemme tuotteita käytössä ja toimitamme mitä lupaamme. Emme tarjoile hauskoja yllätyksiä.

Myymme ainoastaan sellaisia tuotteita jotka kelpaavat omaan käyttöömme. Koska käytämme tuotteita aina itse, pystymme myös neuvomaan niiden käytössä - selkeästi suomen kielellä.  

Pyrimme ostamaan tuotteet aina suoraan valmistajalta ja kaupan kasvaessa toivomme, että voimme valmistuttaa myös omia tuotteita. Tämä tietysti edellyttää, että kauppa kasvaa ja pysyy pystyssä.    

Mikäli sinulla on ajatus tuotteesta, jonka haluaisit saada edullisesti, voit ehdottaa sitä meille sähköpostilla. Mikäli ehdotettu tuote päätyy myyntiin, saat sen kauttamme omakustannehintaan itsellesi. 

VALCO on täysin suomalainen

VALCO -verkkokaupan taustalla ovat oululainen Henri ja tamperelainen Jani. Yritys, jonka kautta tätä pyöritetään on Valco Oy (2919697-5)