Pulasorsat käyttötestissä - VALCO
Diverse Geschriften

Duiven eenden in gebruikstest

bij Valco Laboratoriot

Ik vroeg op de Facebookpagina van Valco of ik de hoofdtelefoon mocht testen en tot mijn verbazing reageerde het bedrijf. Ze zeiden dat ze medelijden hadden gekregen met mijn Facebookprofiel en besloten mij de hoofdtelefoon te geven op voorwaarde dat ik een recensie zou schrijven. Ik ben dus geen vriend of neef van een verkoper, maar gewoon een willekeurige jongen.

Ik ben geen bijzondere hifist. Mijn vorige hoofdtelefoon was twee keer zo duur als de hoofdtelefoon die ik bij een naburig bedrijf kocht en het geluid was slechter en muffer. Ik voelde me lichtelijk pissig toen de zooi na een paar maanden nog steeds uit elkaar viel en de vervanging na een paar weken. Deze hebben tot nu toe in ieder geval goed gewerkt.

Het eerste wat opvalt als je het product opent is de verpakking. Het is namelijk geen krantenpapier en er staat tekst op in lontlook. Na het openen van de verpakking had de ondernemer echter bijna meteen een strontstreek toen een van de bekers op de bodem van de doos achterbleef.

Het probleem was echter niet groot, want beide bekers kun je er gemakkelijk op- en afklikken en vooral niet alleen verwijderen, maar ook weer heel terugzetten.

Er was dus niets mis met de koptelefoon, maar waarschijnlijk had het postkantoor mijn pakket harder dan normaal geschopt.

 

hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

 

De eerste test met de hoofdtelefoon kwam goed uit voor de rit Vihti-Kajaani, waar ik ontdekte dat ik in ieder geval de bergserenade en Regina's dromen prima kon horen boven het gegrom van de diesel-Mercedes, hoewel het volume in de Mercedes verrassend hoog was.

Ondanks de beweringen van de verkoper is de tegengeluidkarakteristiek naar mijn mening erg goed.

Het tegengeluid werkt, in ieder geval in het vliegtuig, veel beter dan in een paar koptelefoons die ik eerder heb geprobeerd, en het ontwerp van de koptelefoon heeft mijn hoofd op geen enkel moment belast, ondanks langdurig gebruik. Ook passen de grote tunnels in de oren goed in de kussens.

De geluidskwaliteit is niet bepaald uitmuntend, maar nog steeds van een goed okoo-niveau. Je kunt er prima onderweg naar films en podcasts mee luisteren, of zelfs naar het beste van Mati en Tepo om de tijd te doden.

 hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

De duifjes zijn niet de eerste keus van elke hifist, maar de prijs is er wel naar. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Voor de minder bedeelden kan ik aanraden om ze te kopen, al is het alleen maar vanwege de handleiding, die vrij typisch Valco is.

Naast alle goede eigenschappen hebben de Pulasors ook de volgende slechte eigenschappen:

Tegengeluid elimineert overtollig geluid, maar helaas helpt het niet bij a) schreeuwende kinderen, b) zeurende vrouwen, of c) Popeda.

 T: Jussi

Gerelateerde artikelen
NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta

NL25 Oordopjes: Op weg naar grootsheid

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta

Valco Oy blijft toegewijd aan investeringen in Puolanka ondanks stakingen

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella.

Markus Eronen wordt een belangrijke katalysator voor Valco met een aanzienlijke kapitaalinvestering.

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Persbericht:Valco heeft besloten te investeren in een fabriek in Puolanga