Jonte osti Pulasorsat - VALCO
Diverse Geschriften

Jonte kocht Pulasorsat

bij Valco Laboratoriot

Iemand genaamd Jonte kocht een paar duiven van ons en gaf wat feedback in een e-mail, dus besloten we die te publiceren voor het plezier en advies van anderen.

- Valco

Mijn vrouw kocht een coole draadloze koptelefoon en ik begon te denken dat ik hem ook moest kopen. Mijn oren zijn zo dat de knopjes niet goed blijven zitten. En de draden zitten altijd in de knoop. Toen keek ik naar de rekening en zei dat ik ging surfen om iets te vinden dat binnen mijn budget past. Nou, toen kwam ik deze koptelefoon van jou tegen en ik dacht dat ik niet van een hoogte zou vallen als ik de ruimte had....
De eerste indruk was heel redelijk. Er zat geen oplader bij, maar dat is prima nu ze overal zijn. Eerst moest ik gokken met het koppelen van de juiste knop, maar met behulp van de gesproken instructies was de middelste knop snel gevonden. Daarna gewoon de koptelefoon op maar welke kant op? Na goed kijken binnenin vond ik R en L en dat was het.
De geluidsweergave was toen een enorme verbetering ten opzichte van de knoppen. De tegengeluidfunctie is ook erg handig - het houdt onnodig verkeerslawaai buiten bij gebruik in de stad. De functie is echter niet te hard, zodat je motorrijders niet van achteren hoort komen, dus voor mij staat hij op precies het goede niveau.

Ik heb nog niet veel ervaring met de levensduur van de batterij, maar hij lijkt minstens een dag mee te gaan. Bonus is ook het uiterlijk, dat in mijn ogen heel stijlvol is. Gebruik is kantoor, woon-werkverkeer, stad en hal. In alle opzichten een Ok of zelfs goede prijs - kwaliteit verhouding apparaat dus ik kan het aanbevelen!

Jonte


Gerelateerde artikelen
NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO

NL25 Oordopjes: Op weg naar grootsheid

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy blijft toegewijd aan investeringen in Puolanka ondanks stakingen

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO

Markus Eronen wordt een belangrijke katalysator voor Valco met een aanzienlijke kapitaalinvestering.

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Persbericht:Valco heeft besloten te investeren in een fabriek in Puolanga