De aard van het werk van een piloot betekent dat het werk de dag niet gelijkmatig structureert: werktijden, steden, landen en omstandigheden kunnen bijna alles zijn. Dit vereist flexibiliteit van de persoon, maar als het gaat om de kwaliteit van de uitrusting, moet je compromisloos zijn – elk stuk uitrusting dat in de tas wordt verpakt, kan zowel in het grote geheel als in onverwachte situaties van belang zijn.
Ik ben een propellervliegtuigkapitein, dus een "vin-taxi-chauffeur", en ik vlieg tot tien vluchten in een paar dagen. De rusttijden zijn echter streng gereguleerd. Om ervoor te zorgen dat ik elke keer dat het mogelijk is de perfecte rust krijg, zijn goede civiele hoofdtelefoons de belangrijkste spullen die ik bij me draag. Ik heb ze nodig als passagier op transfervluchten, in hotels tijdens werkuren en thuis buiten werkuren om te rusten.

Ik vond de Valco-hoofdtelefoons online en bestelde ze voor de lol om ze uit te proberen. En toen bleken ze echt goed te zijn. Het is vermeldenswaard dat ik geen hoofdtelefoonfanaat ben, dus ik laat de geluidskwaliteitanalyse graag aan de experts over.

Wat ik persoonlijk heb ontdekt met Valco-hoofdtelefoons, is dat ze licht zijn, de ruisonderdrukking en Bluetooth goed werken en, tot mijn verrassing, de hoofdtelefoons ook uitstekend zijn voor het voeren van gesprekken. Bovendien gaat de batterij goed mee, zelfs bij veel verschillend gebruik op één dag. Om deze redenen raad ik deze hoofdtelefoons van harte aan iedereen aan die goede hoofdtelefoons nodig heeft voor zowel werk als vrije tijd.

- Ville V. - Kapitein