Based on 740 reviews
84%
(620)
14%
(103)
1%
(9)
1%
(5)
0%
(3)

Hubby loves them! Best quality ever!

K
Nordell Mk3 bluetooth -kaiutin
Kirstine Lemvigh-Müller (Copenhagen, Denmark)

Being accustomed to Bose mini sound cloud I must say I'm not impressed with nordell, though the cheaper price excuse its lacking greatness. I also starts very loudly a bit chocking every time.

C
Nordell Mk3 bluetooth -kaiutin
Christoph-Phillip Krinn (Berlin, Germany)
Nordell Doppelpack

Fast deutsch;-)
Ausgepackt, verbunden, Freude…
die Kistchen machen richtig gut Dampf und erfreuen meine Ohren. Riesen Pluspunkt: kein dummes Gequatsche a la „verbunden mit ifone…“ oder „Akkustand 50%“

A
VMK20 Vastamelukuulokkeet
Arto Immonen (Helsinki, Finland)
Loistavat hinta laatu suhde. Ääni on hyvä👌

Suosittelen. Erittäin hyvä äänenlaatu. Tuohon hintaan tuota tasoa. Ja iso plussa suomalainenn tuote. 10

J
Nordell Mk3 bluetooth -kaiutin
Jari Roiha (Helsinki, Finland)
Nordell mölylaatikko

Valcon luurit on ollu jo jonki aikaa ja nyt piti hankkia töihi vähä melua. Olen kyllä tyytyväinen, isossakin tilassa potkii hyvin ja selkeesti. Vahva suositus👍

R
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Riikka Kallionpää (Helsinki, Finland)
Hyvät kuulokkeet!

Ei ole pahaa sanottavaa, toimivat kuin luvataankin!

T
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Tomi K. (Virrat, Finland)
Jees

No onhan ne ollu hyvät. Äänenlaatu on pikkasen vähemmän muhkea kuin edellisissä Boseissa, neutraalimpaan suuntaan siis. Akku riittää. Puhelut on toiminut ja asiat oon saanu hoidettua. Kaapeli myös toimii kun on erittäin arkaluontoinen asia.

E
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Erik Swensom (Bielefeld, Germany)

Simply awesome!

P
Nordell Mk3 bluetooth -kaiutin
Pekka Koponen (Hammaslahti, Finland)
Nordell mk3

Hyvä kaiutin , entinen hajos piti ostaa uusi.

M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Marko L. (Helsinki, Finland)
Vastarintaliikkeen pelko

Olen rahoittanut nyt imperiuminne kuolemantähden rakennusta vähintäänkin neljällä paria kuulokkeita, uusilla pehmusteilla jne. jne. Lista on loputon.

Perheemme jäsenet kulkevat kotonamme kuin zombit teidän kuulokkeet päässään ja höpisevät jotain kummallisuuksia. Onko vastarintaliike päässyt ujuttamaan oman tuhosignaalinsa tuotteisiinne?

Vastarintaliike yrittää poliittisilla vastatoimillaan hankaloittaa kaiken järkevän toiminnan keskeyttämistä maassamme. Nyt jo perheenikin on vaarassa ja tarvitsen apuanne tai ainakin haluan saada lisätodistusaineistoa siitä miten tuon galaktisen superaseen rakentaminen edistyy vai ovatko työt seis?

Todistusaineistona käy kuvat ja videot. Raimo Valconen on suuren johtajan asemassaan velvollinen tuottamaan tätä materiaalia paljon useammin mitä tällä hetkellä saamme.

Tällä viikolla lähettämänne kuva Puolangan tehtaan pihassanne valmistuvasta tähdestä näyttää lähinnä vitsiltä. Mittausteni mukaan, joita oli äärimmäisen hankala suorittaa kuvan mittakaavavirheiden takia olen päätynyt laskelmissani siihen, että tähtenne halkaisija on vaivaiset 40m. Tämä ei mitenkään riitä kaikkeen toimintaan mitä tähtenne tulisi tuottaa saadaksenne maailman, maamme tai edes Puolangan kuristusotteeseenne.

Ehdotan nyt alkajaisiksi että Raimo opettelee promptaamaan paremmin tai ainakin suuruudenhullummin. Tämä salakieleltä kuulostava termi on luultavasti herra Valcoselle tuttu sillä epäilen, että kuvassa on käytetty jonkinlaista vilunkipeliä sen epäjohdonmukaisuuksien takia.

Jään odottamaan lisätietoa asiasta.

M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Miia Pauliina Pehkonen (Helsinki, Finland)
Ekat vastamelukuulokkeet

Tuote ylitti odotukset, aiempaa kokemusta näistä ei ole mutta olen tykästynyt. Istuu päähän todella hyvin eikä paina edes silmälasien kanssa. Vastamelu on todella hyvä, tosin olen vasta kotona testannut. Olen kyllä tyytyväinen ostokseeni.

T
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Toni Fagerdahl (Helsinki, Finland)

👍👍🔥

M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Mikko Penttilä (Helsinki, Finland)

Toimivat hyvin, äänenlaatu on hyvä ja pysyvät hyvin päässä.

I
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Iida Heinonen (Helsinki, Finland)
Todella hyvä hintalaatu-suhde

Kuulokkeissa on laadukas äänenlaatu ja erittäin hyvä vastamelutoiminto. Vastamelu toimii uskomattoman hyvin niin ulkona kävellessä, pyöräillessä kuin junassakin. Kuulokkeet istuvat todella hyvin päähän ja eivät tee korvia kipeiksi, kuten aiemmat eri merkin kuulokkeeni. Lisäksi nämä näyttävät ja tuntuvat päässä laadukkailta. Pärjäävät vertailussa omasta mielestäni hyvin myös hinnaltaan kalliimpia kuulokkeita vastaan.

Kuulokkeissa on kuitenkin lukuisten hyvien ominaisuuksien lisäksi muutama miinus. Kuulokkeiden säilytysboksi ja sen sisäosan design on omaan makuuni hieman kömpelö. Kuulokeboksi vie paljon tilaa repussa. Lisäksi puhelua puhuessa mikrofoniin tarttuu melko pahasti tuuli ja askelten ääni puhuessa ulkona. Sisätiloissa vastaavaa ongelmaa ei ole.

Tämä malli on ollut erittäin hyvää vastinetta rahoille ja voisin suositella kenelle tahansa. Kuulokkeissa näkyy hyvä suomalainen laatu ja kehittäjien intohimoisuus. En ole katunut ostopäätöstä hetkeäkään!

N
VMK20 Vastamelukuulokkeet
Nimetön (Pirkkala, Finland)

Yritin keksiä tähän jotain negatiivista mutta ei kyllä nyt voi kuin kehua. Hyvät on kaikin puolin.

H
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Henna Kuupirtti (Helsinki, Finland)

6/5!

K
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Katja Vänni (Jyväskylä, Finland)

Hyvä tuote mutta sehän oli jo tiedossa. VMK20 päivitettiin siis uuteen

L
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Leena Kirves (Helsinki, Finland)
Loistava äänimaailma

Loistava äänimaailma. Yhden pisteen verottaa edelleen aika löysä istuvuus pienempään päähän.

M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
M.V. (Helsinki, Finland)
Ikiliikkuja se on

Niin eli kestää ja kestää... Mahtaakohan tuota laturia edes tarvita. Erinomaista! Joissakin kohdissa, esim shakkia pelatessa (esim. Lichess), VMK ei aina "ehdi" siirtoon mukaan eli ääni jää kuulumatta ja kerran tuli joku häiriötila ja kuului vain rätinää. Se jäi onneksi siihen kertaan. Liekö tällaiset hitauden yms. kaikkien Bluetoothien ominaisuuksia? Pikkuisen myös hiljaisessa tilassa kuuntelussa pieni kohina vähän häiritsee myös läpikuuntelutilassa, mutta sen kanssa voin elää. Vielä en ole ehtinyt testata isommassa hälyssä enkä myöskään verrata muihin kuulokkeisiin (paitsi halvemman hintaluokan). Hinta laatu lienee kuitenkin kohdillaan.

J
Nordell Mk3 bluetooth -kaiutin
Jani H. (Helsinki, Finland)
Varsin hyvä kajari

Tarkoitus oli päivittää tietokoneen kaiuttimet hieman parempiin. Tämä vaikutti lupaavalta, sama kajari toimii soittaa nyt musiikkia työhuoneessa ja reissussa.

Omaan käyttöön riittävän hyvä ääni, tästä jos haluaisin parantaa niin täytyisi panostaa oikeasti akustiikkaan. Eli erinomainen hinta/laatu, mielestäni paras tämän hintaluokan kajari.

H
VMK20 Vastamelukuulokkeet
Henna-Stiina Tolvanen (Turku, Finland)
Laatua ookoo hintaan...

Voin suositella. :) Tosin muinoin sai lähes yhtälaadukkaita studiokuulokkeita mm. Sonylta viidelläkympillä...

T
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Tomi Heinonen (Helsinki, Finland)
Vmk25

Ihan loistavat luurit

V
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Valtteri Viitanen (Helsinki, Finland)
Ehdoton parannus!

Omistin pitkään vmk19 puukylkiset ja nyt kun päivitin suoraan kaksvitosiin niin on ero! Hyviä soundeja en kuitenkaan päässyt vertailemaan rinnakkain, kun kannatin kiertotaloutta ja ansaitsin vanhoista luureista vähän hintahelpotusta jo valmiiksi luokassaan kohtuuhintaisiin kaksvitosiin.
Kevyemmät, sirommat ja yhtäkaikki siistimmät kaksvitoset on hieno sankakuulokeperheen nuorimmainen.

Yksi tähtönen tipahtaa pois lähinnä siksi että nää jotenkin onnistuu painamaan mun korvia pidemmillä päässäpito keroilla (yli tunti), vähän niinkuin en saisi pieniä korvian mahtumaan korvalle tarkoitettuun onkaloon luonnollisessa asennossa. Mutta voi olla etten vain vielä ole löytänyt parasta asentoa kuulokkeille mun päässä. Katsokaa nyt kuitenkin, jos saisitte seuraavissa malleissa 2,28mm enemmän korvatilaa🤘🏼

A
VMK20 Vastamelukuulokkeet
Ari Paronen (Espoo, Finland)
Ensimmäiset kunnon kuulokkeet

Käyn jo kuudetta kymmentä ja nyt vasta sain ostettua kunnolliset luurit. Täytyy sanoa, että soi hyvin. Eikä ihan sikahintaiset. Näin maallikko kuuntelijalle loistava sijoitus!

T
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Tomi Blåfield (Salo, Finland)
1. valinta! Iso suositus

Hei,

Ostopäätös syntyi lopulta teidän repäisevän markkinoinnin johdosta. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseeni ja aion ehdottomasti suositella näitä jatkossa eteenpäinkin.