Based on 875 reviews
82%
(716)
16%
(138)
1%
(12)
1%
(6)
0%
(3)
M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Mima S. (Helsinki, Finland)
VMK25-kuulokkeet

Helevetin hyvät vastamelukuulokkeet ja makea äänentoisto!
Näitä en vaiha. Kiitos!

J
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Juho Suopanki (Rovaniemi, Finland)
Kiitos!

Istuu päähän hyvin, toimii luvatusti, nopea toimitus (siis todella nopea) ja latauksen kesto on sopiva ainakin omaan käyttöön (toki voin kuvitella että joillekin ehkä hieman liian vähän). Kuulokkeiden kotelo on aivan loistava kun miettiin matkustamista/kuulokkeiden pakkaamista, todella hyvää suunnittelua ja toteutusta. Materiaalit ainakin toistaiseksi erinomaiset, mutta aika kertoo paremmin että miten korvien pehmusteiden nahka kestää kesäkuumalla aina tulevan hien poltetta.

M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
M.R. (Perth, Australia)
Hyvät pelit!

Nämä ovat maineensa arvoiset kuulokkeet. Erityisen hyvää ovat tasainen "taajuuskäyrä" ja erottelukyky. Näillä musiikki kuulostaa erilaiselta kuin ennen. Tutusta musiikista kuulee Valcon kuulokkeilla uusia soittimia ja ääniä.

J
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Jaakko Pitkälä (Helsinki, Finland)
Basson ääni

VMK 25 basson ääni huonompi kuin VMK 20..joten 20 käytän niin kauan kuin toimii. Oli kyllä pettymys,kun oli odotukset paremmasta..

A
Nordell Mk3 Bluetooth-kaiutin
Aleksi Grönholm (Helsinki, Finland)
Toimii kuin junan vessa (sillo joskus)

Kaiuttimet ovat toimineet hyvin taaperon viihdyttämisessä ja kestäneet muksun perustutkimukset. Vehje ei ole säikkynyt pientä kolinaa. Ratiritiralla ja rokimpikin ääniraita sointuu laadukkaasti. Passeli ostos!

v
VMK25 Vastamelukuulokkeet
veli salonen (Helsinki, Finland)
Läpi kuuntelu

Äänenvoimakkuutta pitäisi voida säätää kun on huono kuulo

H
VMK20 Vastamelukuulokkeet
Harri Miettunen (Helsinki, Finland)
Onnistunut korjaus

Kuulokkeet tulivat ja toimivat hyvin. Kiitos hyvästä palvelusta ja ennen kaikkea hyvistä kuulokkeista! On ilo käyttää varakuulokkeiden jälkeen.

M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Mikko Korkalainen (Helsinki, Finland)
VMK25

Loistavat kuulokkeet, viimeistely ja ulkonäkö todella hyvä. Soundikin kohdallaan. Jostain syystä iPhone 15 kanssa käytettäessä huomasin että ajoittain ilmoittaa ”pairing” vaikka puhelin on taskussa ja yhdistetty siihen.

K
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Kai Myllymäki (Helsinki, Finland)
taustamelussa puhelut

sanka mikrofoni tyyliin peltor/zekler voisi olla hyvä lisävaruste konemiehille tai muuten melussa työskenteleville. odotan innolla testiä pelkälle sankamikrofonille

V
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Ville M. (Helsinki, Finland)
Valco vmk25

Loistavat kuulokkeet, istuvat hyvin päähän ja hyvä ääniset. Yksi tähti pois koska mielestäni käynnistys ja sulkeminen voisi olla aavistuksen nopeampi. Myös äänen voimakkuudessa saisi olla lisää muutama napsu varaa laittaa pienemälle.

A
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Aki Johansson (Helsinki, Finland)
Valco25

Parasta mitä on ollu päässä jälkeen kalsareittein🎖️

L
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Liisa Pirttimaa (Helsinki, Finland)
Makiata

Aivan älyttömän hyvä ääni, vastamelu on myös hyvä, istuvuus hyvä, akun kesto hyvä, kaikki on vain makiata ja hyvää!!!🎧🎧

K
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Kevin Krzempek (Stuttgart, Germany)
Alles Reibungslos!

Alles bestens,schneller Versand,sehr gute Kopfhörer und eine Portion Humor und für einen guten Zweck finanzielle Unterstützung für den Bau des Todessterns;).

r
VMK25 Vastamelukuulokkeet
romain novarina
LE MEILLEUR CASQUE BLUETOOTH DU MONDE ENTIER

BONJOUR ,
JE COLLECTIONNE LES CASQUES : J’AI 12 CASQUES INTRA AURICULAIRES FILAIRES , 14 CASQUES HI-FI FILAIRES FERMÉS FILAIRES, ( SUPRA AURICULAURE )
11 CASQUES FILAIRES ( SUPRA AURICULAIRE ) 8 ÉCOUTEURS TWS, 13 CASQUES BLUETOOTH AVEC ANC. J’AI DES MARQUES TRÈS VARIÉES ET POUR MOI LES VALCO VLK25 SONT LE MEILLEUR COMPROMIS. . MERCI !
ROMAIN
PARIS / FRANCE

HYVÄÄ HUOMENTA ,
KERÄÄN KUULOKKEET: MINULLA ON 12 JOHDOLLISIA IN-EAR KUULOKKEITA, 14 JOHDOLLISIA SULJETTUJA HIFI-KUULOKKEITA, (SUPRA AURICULAURE)
11 KANNALLISET KUULOKKEET (OVER-EAR) 8 TWS KUULOKKEET, 13 BLUETOOTH-KUULOKETTA ANC. MINULLA ON ERITTÄIN ERI MERKEJÄ JA MINULLE VALCO VLK25 OVAT PARAS KOMPROMISSI. . KIITOS !
ROOMALAINEN
PARIISI, RANSKA

M
Nordell Mk3 Bluetooth-kaiutin
Mr K.K. (Helsinki, Finland)
Ihan ok mutta äänenlaatu hieman heikko

Ihan toimiva mutta äänenlaatu yllätti, ei ollut niin hyvä mitä odotin, JBL:n pikkukaiutin mielestäni soi kirkkaammin, tässä VALCOssa on semmoinen ämpäristä kuuluva ääni, en kuitenkaan jaksa alkaa reklamoimaan tai palauttamaan laitetta.

S
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Stefan Granroth (Helsinki, Finland)
VMK 25

Loisto kuulokkeet, istuu kuin nenä päässä.

N
VMK20 Vastamelukuulokkeet
Natalie Gärtner (Ostenfeld, Germany)

Die Kopfhörer sind ganz toll. Ich hoffe, das ist die richtige Antwort, denn ich verstehe die Frage nicht - Ich kann kein FINNISCH!

N
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Nimetön (Helsinki, Finland)
Alhaisin volyymi liian kovalla Vanhan Samin korville

Tykkään tosi paljon teidän meiningistä. Pyrin myös aina mahdollisuuksien mukaan suosimaan suomalaista. Näistä syistä ja etenkin nyt kun olette aloittelemassa tuotantoa myös kotimaassa, päätin ostaa VMK25 kuulokkeet Sonyn wh-1000xm3 kuulokkeiden levittyä.

Mutta voih, en oikeastaan pysty käyttämään kuulokkeita puhelimen kanssa, koska askel muten ja ensimmäisen äänenvoimakkuuden välillä on niin suuri. Hiljaisin äänenvoimakkuus on liian kova vanhoille korvilleni. En siis käytännössä voi käyttää kuulokkeita lainkaan niiden keskeisessä käyttötarkoituksessa eli musiikin kuunteluun kylillä. Kotona voin käyttää koneeseen yhdistettynä, koska silloin pystyn säätelemään äänenvoimakkuutta koneesta.

Lisäksi tuo läpäisymode on turha, eikä sen ainakaan pitäisi olla default mode. Varmaan liittyy tuohon ylempäänkin pointtiin, mutta esim junassa kuulutukset tulevat ihan hyvin vastamelun läpikin, joten en näe mitään järkevää käyttöä läpäisymodelle.

Tiivistettynä: tähdet kotimaisuudelle ja firman yleiselle meiningille. Kuulokkeet eivät ole minulle kovin käyttökelpoiset.

T
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Tero Laaksonen (Voikkaa, Finland)

Hyvät kuulokkeet. Paljon paremmat kuin vanhat "marsut". Toivotaan että kuolemantähden hankinta on taas lähempänä tämänkin hankinnan jälkeen 💪😎

M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Miia Nieminen (Tampere, Finland)

Hyvät kuulokkeet jossa pitkä akunkesto. Itselläni on ja ostin tyttärelleni valmistujaislahjaksi. Ainoa miinus mikä tällä hetkellä on niin on et on vähän isot mun päähän vaikka säädetty pienimmälle.

M
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Minas Schwager (Munich, Germany)

I can't speak finnish so I am not sure what the instructions for this box are.
But I like the headphones very much. Great improvement from the VMK20

V
Nordell Mk3 Bluetooth-kaiutin
Vesa Liimatta (Värnamo, Sweden)
Jytisee!

Hyväsaundinen kaiutin, voin suositella!

R
VMK25 Vastamelukuulokkeet
Roope Pelo (Tampere, Finland)

Hyvät on.

Vi... Hyvät kuulokkeet

Olipahan mukava yllätys ekaa kertaa lyöjä kuulokkeet päähän ja nauttia musiikista.kaikin puolin ei voi muutaku kehua

P
VMK25 Vastamelukuulokkeet
P.K. (Kajaani, Finland)
Luottovehe

Erittäin mukavat kuulokkeet päässä. Eritoten vastamelutoiminto kokeiltu sekä todettu toimivaksi lentokoneessa, junassa, Lissabonin meluisassa metrossa ja kovaäänisessa kuorsauksessa. #vastamelusaveslives