VMK20 Vastamelukuulokkeet

Efter att ha sålt tusentals trådlösa hörlurar ville vi ha en helt egen modell, så att ingen kan gnälla och säga "man kan få dessa tio euro billigare på eBay". Och ingen kunde, för de här hörlurarna är våra.

Vi betraktades som helt galna på den tiden. Det finns ju redan tiotals, om inte hundratals, hörlurstillverkare i världen, varav flera är så kallade megakorporationer, så hur kan ett sådant litet företag från Finland tro sig kunna erbjuda något nytt inom detta område?

Men nu när vi har sålt tusentals hörlurar till väldigt nöjda kunder över hela världen (i 35 olika länder, för att vara exakt), frågar ingen längre om vårt psykiska välmående (i det här fallet, i andra frågor däremot). De här brusreducerande hörlurarna har helt enkelt en så bra ljudkvalitet till prisvärd prislapp att man använder dem med glädje. Man behöver inte ens vara ett offer för reklam för att köpa dem.

Under det senaste året har vi lyssnat noga på användarfeedback och samtidigt lärt oss mer om dessa hörlurar.

Den största utmaningen har varit att inte förstöra det som redan är bra med hörlurarna, utan att förbättra svagheterna.

Vi har förnyat utseendet på VMK20-brusreducerande hörlurarna med hjälp av det finska företaget Ratamo Design, utvecklat en ny Bluetooth-antenn, bytt ut mikrofonerna till bättre och överlag förbättrat kvaliteten.

Jasse tog de enligt honom bästa hörlurarna för hifi som referens och justerade ljudet på de nya hörlurarna tills han började gråta av lycka. Ljudet borde vara riktigt bra i dessa nu. Vi är ganska säkra på att dessa är de bästa brusreducerande hörlurarna man kan få för pengarna.

Visst finns det bra trådlösa hörlurar och brusreducerande hörlurar på marknaden, men dessa är fantastiska och dessutom till ett rimligt pris. Ja, och en distansarbetare eller företagare kan dessutom dra av dem i skatteavdraget.

Shop Kollektion