NL25 öronsnäckor

hiiru_11 - VALCO

Är du redo att njuta av en serenad i dina hörselgångar? Glöm de dyra "premium"-öronsnäckorna från megaföretagen - NL25 tar dig raka vägen till musikens hjärta utan att du behöver sälja en njure.

NL25 har designats av den prisbelönte Jussi Timonen och konstruerats av ljudgurun Jasse Kesti, och är öronsnäckor som är finjusterade till perfektion. Det nya Qualcomm-chipsetet levererar förstklassig ljudteknik som väcker varje ton till liv - utan brusreducering, men med full känsla. Fodralet är perfekt utformat för att passa i en ficka och är modellerat efter en snusdosa, men något mindre (diameter 55 mm).

Även om NL25 inte erbjuder brusreducering så gör deras åtsittande passform och naturliga ljudisolering jobbet. Du vet, öronsnäckorna trycks bokstavligen in i öronen och dämpar därmed bakgrundsljud precis som öronproppar.

Det viktigaste är naturligtvis den utmärkta ljudkvaliteten, men till skillnad från konkurrenterna har Valcos öronsnäckor även knappar! Vi är trötta på irriterande och vaga touchkontroller och ville att NL25 skulle vara riktigt bekväma att använda, även med handskar på.

Observera! På grund av begränsad tillgänglighet är öronsnäckorna endast tillgängliga för förbeställning.Alla som förbeställer får en exklusiv chans att bli bland de första att köpa dessa öronsnäckor.Den första omgången är en numrerad specialutgåva som ENDAST är tillgänglig för dem som förbeställer.

För närvarande är NL25-öronsnäckorna endast tillgängliga för förbeställare.Genom att bjuda in dina vänner till reservationslistan kan du dessutom förbättra din position och få dina öronsnäckor snabbare. Den första omgången är endast avsedd för dem som har visat sitt intresse och engagemang i förväg.

Shop Kollektion