Jonte osti Pulasorsat - VALCO
Blandade Skrifter

Jonte köpte Pulasorsat

vid Valco Laboratoriot

Någon som heter Jonte köpte några duvor från oss och gav oss lite feedback i ett e-postmeddelande, så vi bestämde oss för att publicera det för att glädja och ge råd till andra.

- Valco

Min fru köpte några coola trådlösa hörlurar och jag började tänka att jag också borde skaffa dem. Mina öron är sådana att knapparna inte sitter kvar särskilt bra. Och sladdarna är alltid trassliga. Sedan tittade jag på kontot och sa att jag skulle surfa för att hitta något som passar min budget. Ja, då kom jag över dina hörlurar och jag tänkte att jag skulle inte falla från en höjd om jag hade utrymmet...
Första intrycket var ganska rimligt. Det fanns ingen laddare, men det är bra nu när de finns överallt. Först var jag tvungen att gissa med parningen rätt knapp men med hjälp av röstinstruktionerna hittades mittenknappen snabbt. Sedan var det bara att sätta på hörlurarna men åt vilket håll? Efter en noggrann titt inuti hittade jag R och L och det var också klart.
Ljudbilden var då en enorm förbättring av knapparna. Motljudsfunktionen är också ganska användbar - den håller ute onödigt trafikbuller i stadsanvändning. Funktionen är dock inte för högljudd så att du inte kan höra cyklister som kommer bakifrån, så den är inställd på precis rätt nivå för mig.

Inte mycket erfarenhet av batteritiden ännu, men den verkar räcka åtminstone en dag. Bonus är också utseendet som för mitt öga är ganska Ok snyggt. Användningen har varit kontor, pendling, stad och hall. I alla avseenden Ok eller till och med bra pris - kvalitetsförhållande enhet så jag kan rekommendera!

Jonte


Relaterade artiklar
NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO

NL25 Hörlurar: På väg mot storhet

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy förblir åtaget till investeringar i Puolanka trots strejker

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO

Markus Eronen blir en viktig katalysator för Valco med en betydande kapitalinvestering.

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Pressmeddelande:Valco har beslutat att investera i en fabrik i Puolanga