VMK20 Vastamelukuulokkeet

Tuhansien myytyjen langattomien kuulokkeiden jälkeen halusimme aivan oman mallin, ettei varmasti pääse kukaan vinkumaan, että "nämä saa kympin halvemmalla ebaystä". Eikä päässyt, koska ne on meidän kuulokkeet.

Meitähän pidettiin silloin aivan yleisesti hulluina. Maailmassahan on jo kymmeniä, jos ei satoja kuulokevalmistajia, joista useampi on ns. megakorporaatioita, niin miten tämmöinen pikkupulju Suomesta voi kuvitella tuovansa siihen rakoon mitään uutta?

No nyt kun on myyty tuhansittain kuulokkeita umpityytyväisille asiakkaille ympäri maailmaa (35 eri maahan, jos tarkkoja ollaan), niin kukaan ei kysele enää mielenterveytemme perään (tässä asiassa, muissa kyllä). Näissä vastamelukuulokkeissa nyt vaan on sen verran hyvä äänenlaatu hinta-laatusuhde, että näitä käyttää mielellään. Ei tarvitse olla edes mainosten uhri ostaakseen.

Tässä viimeisen vuoden aikana on kuunneltu herkällä korvalla käyttäjäpalautetta ja opittu siinä samalla koko ajan itsekin vähän lisää näistä kuulokkeista.

Suurin haaste tässä on ollut se, että ei mennä sössimään sitä mikä kuulokkeissa on jo hyvää, vaan hiotaan pois ne heikkoudet. 

Laitoimme VMK20 vastamelukuulokkeiden ulkonäön uusiksi suomalaisen Ratamo Designin avulla, kehitimme uuden Bluetooth -antennin, vaihdoimme mikrofonit parempiin ja paransimme laatua muutenkin.

Jasse otti referenssiksi mielestään maailman parhaat hifikuulokkeet ja sääti uusien ääntä niin kauan, että alkoi itkeä onnesta. Soundin pitäisi olla nyt aikalailla viimeisen päälle näissä. Olemme aika varmoja, että nämä ovat parhaat vastamelukuulokkeet mitä tällä rahalla saa.

Onhan markkinoilla varsin hyviä langattomia kuulokkeita ja vastamelukuulokkeita, mutta tästä saa loistavat vieläpä järkevään hintaan. Niin, ja nämähän voi etätyöläinen tai yrittäjä vähentää verotuksessa.

VMK20 Vastamelukuulokkeet