Nordell MK3 -ministereot

Valco Nordell Mk3 -ministereot ovat yhdistelmä jokaisen lempiaineksia - metallia ja silikonia. Ulkonäön, olemuksen ja äänenlaadun puolesta laite voisi olla hyvinkin sata euroa kalliimpi. Se ei ole heppoinen tai muovinen eikä ääni kuulosta nuhaiselta Bull Mentulalta. 

Varsin hyvin veden- ja pölynkestävä laite kestää musisointia vesisateessa ja aurinkoisella hiekkarannalla. Ensimmäinen on tosin Suomessa todennäköisempi. Siinä on myös kätevä lenkki, josta laitteen voi kiinnittää vaikka pussikaljareppuun.

Isoja nappeja on kätevä käyttää hanskat kädessä, minkä vuoksi tämä malli onkin parhaimmillaan työ ukkojen ja persvakoäijien käyttöön työmaalle. Kotikäytössä voit langattomasti yhdistää kaksi Nordellia kimppaan, jolloin saat enemmän öykkämöykkää ja vielä kaikenlisäksi stereona.

Onpa härveliin lisätty vielä ihmeellinen 3D-soundi, joka lähtee päälle 3D-napista. Se tuottaa ainutlaatuisen auraalisen kokemuksen. Toisin sanoen se hämää vähän aivoja luulemaan, että on enempikin kajareita. Useimpien mielestä äänentoisto paranee tästä mystisestä 3D-napista.

Tämä on ihan oikeasti löytö niiden kymmenien jos ei satojen kiinalaisten bluetooth -soittimien kavalkadista. 

Nordell MK3 -ministereot