NL25 nappikuulokkeet

hiiru_11 - VALCO

Oletko valmis nauttimaan serenadista korvakäytävissä? Unohda megakorporaatioiden kalliit "premium"-nappikuulokkeet – NL25 vie sinut musiikin sydämeen ilman, että sinun tarvitsee myydä toista munuaista. 

Palkitun Jussi Timosen muotoilemat ja ääniguru Jasse Kestin suunnittelemat NL25:t ovat täydellisyyteen viritetyt korvakaverit. Uusi Qualcomm-piirisarja tarjoaa huipputason audioteknologiaa, joka tuo jokaisen nuotin eloon – vastamelun hiljentäessä taustahälinän. Kotelo taas on mallinnettu täydellisesti taskuun mahtuvan esineen. eli nuuskapurkin mukaan, mutta on hitusen vielä penempi (halkaisijaltaan 55 mm).

NL25 tarjoaa Qualcommin oman vastameluominaisuuden, minkä lisäksi niiden tiivis istuvuus ja luonnollinen äänieristys viimeistelevät työn.  Tiedäthän, nappikuulokkeet kirjaimellisesti työnnetään korviin, jolloin ne itsessään jo vaimentavat taustäänet samoin kuin vaikkapa korvatulpat.

Olennaisinta on tietenkin loistava äänenlaatu, mutta kilpailijoista poiketen Valcon nappikuulokeissa on myös napit! Kyllästyneenä ärsyttäviin ja epämääräisiin hipaisukytkimiin, halusimme, että NL25 kuulokkeita olisi oikeasti miellyttävä käyttää vaikka sitten hanskat kädessä.

Huomio! Rajoitetun saatavuuden vuoksi, kuulokkeet ovat vain ennakkovarattavissa. Jokainen ennakkovarauksen tehnyt saa eksklusiivisen mahdollisuuden hankkia itselleen kuulokkeet ensimmäisten joukossa. Ensimmäinen kuuloke-erä on numeroitu erikoispainos, joka on alennushintainen, ja VAIN ennakkovaraajien saatavissa.

NL25 nappikuulokkeet