Hyvät vastamelukuulokkeet ovat lentäjälle tärkeät - VALCO
Gemengde geschriften

Een goede hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is belangrijk voor piloten

bij Valco Laboratoriot

De aard van het werk van een piloot betekent dat het geen vast patroon volgt gedurende de dag: werktijden, steden, landen en omstandigheden kunnen bijna alles zijn. Het vereist daarom flexibiliteit van de piloot, maar je moet niet flexibel zijn wat betreft het niveau van de uitrusting - alle uitrusting die je in je tas stopt kan een groot verschil maken, zowel in het grote geheel als in onverwachte situaties.
 
 
Ik ben een gezagvoerder van een propellervliegtuig, een flappentaxichauffeur, en ik vlieg in het gunstigste geval tien vluchten in een paar dagen. De regels voor rusttijden zijn echter streng. Om ervoor te zorgen dat ik zoveel mogelijk rust krijg, is een van de belangrijkste spullen die ik bij me draag een goede koptelefoon voor in de burgerluchtvaart, die ik nodig heb als ik als passagier in een vliegtuig zit tijdens overstapvluchten, in hotels tijdens werktijd en thuis als ik buiten werktijd rust neem.
 

Ik vond de VALCO hoofdtelefoon online en bestelde hem gewoon voor de lol om hem uit te testen. En toen bleken ze echt goed te zijn. Ik moet erbij zeggen dat ik geen gehoorexpert ben, dus ik laat de analyse van de geluidskwaliteit liever over aan de experts.

Wat ik persoonlijk van de toestellen van Valco heb gevonden, is dat ze licht zijn, dat de antwoordfunctie en bluetooth goed werken en dat ze tot mijn verrassing ook uitstekend zijn om mee te bellen. Bovendien lijkt de batterij goed genoeg te zijn, zelfs als je ze veel gebruikt op een dag! Om deze redenen zou ik de hoofdtelefoon van harte aanbevelen aan iedereen die een goede hoofdtelefoon nodig heeft voor werk of vrije tijd.

- Ville V. - gezagvoerder

ps. voor jezelf kun je deze hoofdtelefoon eenvoudig kopen bij www.valco.fi

Gerelateerde artikelen
Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Persbericht:Valco heeft besloten te investeren in een fabriek in Puolanga

Asiakaskyselyn kukkasia - VALCO

Bloemen uit het klantenonderzoek

Kuoleman spiraalin jälkilöylyt (eli miten firma ei mennytkään vielä nurin) - VALCO

De nasleep van de doodsspiraal (hoe het bedrijf toch niet failliet ging)

Valco vialliset kuulokkeet takuuhuolto

De doodsspiraal (of hoe het bedrijf bijna failliet ging)