Jonte osti Pulasorsat - VALCO
Sekalaisia kirjoituksia

Jonte osti Pulasorsat

Kirjoittaja Valco Laboratoriot

Joku Jonte osti meiltä pulasorsat ja laittoi palautetta sähköpostiin, niin päätettiin se sitten julkaista muiden iloksi ja neuvoksi. 

- Valco

Rouva osti mageet langattomat kuulokkeet ja aloin kattoon että mä tarttisin sellaiset kans. Korvat on sellaiset että niissä napit pysyy huonosti. Ja aina on langat solmussa. Sitten kurkkasin tilille ja totesin että menee surffailuksi että löytää budjetille mitään sopivaa. No sitten osui nää teidän kuulokkeet eteen ja aattelin että eipähän korkeelta putoo jos tilaa...




Ensi vaikutelma oli ihan kohtuullinen. Laturia ei ollut mutta se nyt ei haittaa kun niitä nyt on joka paikassa. Ensin joutu arpoon parituksen kanssa oikeaa nappia mutta ääniohjeiden avulla se keskimmäinen nappi löytyi kuitenkin nopeasti. Sitten vaan kuulottimet päähän mutta kummin päin? Sisäpuolelta löytyi tarkan tiirailun jälkeen R ja L niin sekin selvisi. 




Äänimaailma olikin sitten huikea parannus nappeihin. Vastamelu ominaisuus on myös varsin käyttökelpoinen  - jää turhat liikenteen äänet pois kaupunkikäytössä.  Ominaisuus ei kuitenkaan ole liian voimakas ettei kuulisi takaa tulevia fillareita eli säädetty juurikin mulle sopivalle tasolle.

Akun kestosta ei vielä ole paljon kokemusta mutta hyvin tuntuu ainakin päivän kestävän. Bonusta on myös ulkonäkö joka mun silmään on ihan Ok tyylikäs. Käyttö ollut toimisto, työmatkat, kaupunki ja sali. Kaikin puolin Ok tai jopa hyvä hinta - laatu suhteen laite joten voin suositella!

Jonte


Aiheeseen liittyvät artikkelit
NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta - VALCO

NL25-nappikuulokkeet: Matkalla kohti parhautta

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta - VALCO

Valco Oy pitää kiinni Puolangalle suunnatuista investoinneista lakkoilusta huolimatta

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella. - VALCO

Markus Eronen kuulokeyhtiö Valcon vauhdittajaksi merkittävällä pääomasijoituksella.

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle - VALCO

Tiedote: Valco on päättänyt tehdasinvestoinneista Puolangalle